LOVELY READING

Zondag! Dat betekent weer een nieuwe Sharing Sunday 🙂 Ik heb weer leuke blogartikelen gelezen en youtube video’s bekeken. De leukste & opvallendste deel ik natuurlijk weer graag met jullie. Lees je weer mee?

SANNIE ZOEKT GELUK

Ik liet al eerder een video zien van haar. Deze die ik hierboven deel vond ik echt fijn om te bekijken. Ze geeft tips over loslaten, maar zegt vooral dat loslaten niet gemakkelijk is en dat je het beter kunt omarmen. Kijk zelf maar eens de video om haar verhaal hierover te horen. Haar kanaal volgen is overigens echt een aanrader want ze geeft veel fijne tips.

ANNEMEREL.COM

 

Annemerel laat in bovenstaande video zien hoe een normale dag in haar leven eruit ziet. Ze is fulltime blogger en werkt daarnaast parttime als freelancer voor de Metro en Dutch Cowboys. Interessant om dus eens te zien hoe zo iemand haar dag indeeld.

MISSLIPGLOSS.NL

Cynthia ging op persreis naar Bretange en heeft hierover 2 vlogs gemaakt en 1 plog. Erg leuk om te bekijken. Ze heeft intens genoten en ik vind het fijn om naar zo’n vlog te kijken omdat het mij ook weer inspiratie geeft. Je krijgt bijvoorbeeld spontaan zin om ook op vakantie te gaan. De kust trekt mij altijd enorm, dus wie weet ga ik ook nog eens Bretange opzoeken.

CURVACIOUS.NL

clinique-wear-everywhere-pinks-kawaii-rose-shadow-2

Desiree schreef deze mooie review over een Clinique palette. Ik werd spontaan verliefd op deze kleuren en krijg er een heel groot HEB gehalte van. Neem dus zeker even een kijkje als je net als ik houd van paarse oogschaduw kleuren!

Dat was ‘m weer voor deze week. Heb jij nog leuke artikelen gelezen of een gave video gezien? Laat het me weten in de comments en dan neem ik zeker even een kijkje. Hele fijne zondag gewenst en tot snel weer! xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: