LOVELY B(V)LOGGERS

It’s Sunday! Time for a new Sharing 🙂 De afgelopen twee week heb ik weer leuke & interessante blogartikelen en video’s bekeken. De meest opvallende en leukste deel ik weer in dit artikel met jullie. Als je zelf een leuke tip voor mij hebt, deel het dan vooral in de comments, dan ga ik het zeker even bekijken!

BEAUTYLAB.NL

MUA-romantic-efflorescence-4

Bron: www.beautylab.nl

Serena schrijft iedere week een artikel over verschillende beauty producten waarbij ze die reviewd en er een look van laat zien. Erg interessant doordat het nieuwe producten zijn en je dan meteen leest of het haar bevalt. De looks zijn vaak heel mooi en geven mij weer inspiratie om bijvoorbeeld te spelen met oogschaduw. Anderhalve week geleden schreef ze over Chanel, Rimmel en MUA en vond ik vooral de full face look heel erg mooi.

MISSLIPGLOSS

Hierboven zie je een dislike video van Cynthia. Altijd handig vind ik dit soort video’s, omdat je dan ook eens een keer hoort over de producten die niet zo zijn bevallen. Dat scheelt weer een miskoop. Van mij mogen alle beautybloggers regelmatig dit soort berichten maken. Ik doe het zelf nog niet maar denk er wel over om dat ook eens te doen. Je bent geneigd om eerder te vertellen over de producten die erg goed bevallen, maar vermelden wat niet zo goed werkt is natuurlijk ook wel handig. Het is niet bedoeld om het merk af te kraken maar puur om aan te geven dat iets niet doet wat het wel beloofd.

SANNY ZOEKT GELUK

Ik schreef al vaker over Sanny zoekt geluk en deze keer deel ik een video van haar waarin ze vertelt over allemaal nieuwe apps waar ze enthousiast over is. Haar video’s zijn echt leuk en interessant om te bekijken dus abonneer je zeker op haar kanaal als jij haar video’s ook prettig vindt. Haar tips zijn gewoon goed en ze praat heel duidelijk en fijn.

ANNA NOOSHIN

Nieuw in de Sharing Sunday is Anne Nooshin. Zij is bekend van haar website NSMBL.nl en maakt sinds kort ook video’s. Ze bracht onlangs haar eerste boek uit. Een mooie vrouw die zeker inspireert. Deze video die ik nu deel gaat over haar haar. Ze heeft heel lang haar en wast het maar 1 keer in de 10 dagen of soms nog wel langer niet. Daar vertelt ze over en ze beantwoordt allerlei vragen van kijkers over hoe zij  dus haar haar verzorgd.

CURVACIOUS

dutch-designers-outlet-1

Al vaker vertelde ik over Curvacious.nl. Desiree schrijft leuk en vertelt vaak over mooie nieuwe beautyproducten. Ook houdt ze heel regelmatig leuke winacties op haar site. Op dit moment kun je bijvoorbeeld kans maken op een tegoedbon twv 100 euro voor lingerie. Haar blog volgen zou ik zeker doen want ze maakt echt prachtige productfoto’s en heeft een goede smaak.

Dat waren weer al mijn tips voor vandaag. Heb jij ook nog tips voor mij? Welke blogger moet ik bijvoorbeeld zeker weten gaan volgen of welke artikelen heb ik gemist? Vertel het me in de comments!

Tot snel weer en geniet van een mooie vrije zondag! xoxo Fleur

Pssst, heb je de winacties al gezien op mijn blog? Maak kans op 1 van de 2 mooie goodiebags en/of win een leuk telefoonhoesje naar keuze!

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

%d bloggers liken dit: