SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Ik hou jullie graag op de hoogte van de laatste shoptips voor kleding, schoenen en accessoires. En daarom wil ik jullie graag meer vertellen over leuke must haves die nu in de winkels liggen. Het is al erg fris nu in Nederland met de intrede van de herfst… tijd voor warme kleding, boots, jassen, sjaals en mutsen. Lees snel verder om te zien welke items ik voor jullie heb verzameld ter inspiratie…

Ik geef je ook meteen een handige tip om wat centen te besparen: Couponcode.nu voor korting op shoppen! Op deze site vind je snel en gemakkelijk kortingcodes voor mode- en schoenenwinkels als ASOS, Forever 21, Zalando, V&D, Sarenza en Dolcis.

Bij de V&D ligt onder andere de nieuwe Mart Visser collectie weer in de rekken. Chique, nette kleding die goed te dragen is voor dagen dat je wat netter voor de dag wilt komen. Maar je kunt het ook stoer combineren met een (echte) leren legging. In de collectie zijn veel zwart/wit combinaties te vinden en een opvallende kleur paars. Een kleur die ik erg mooi vind en graag draag. Paars is een kleur die we al een aantal jaren zien terug komen in de wintercollecties:

Mart Visser collage 1

Mart Visser collage 2 Mart Visser collage 3

ASOS.com is een populaire online winkel waar je gemakkelijk hippe kleding kunt vinden van verschillende merken en hun eigen merk. Ik vind het heerlijk om er af en toe rond te neuzen. Voor inspiratie en heel soms om ook iets te shoppen als mijn budget het toelaat iets nieuws te kopen. Het aanbod is heel erg veelzijdig. Hippe maar ook stoere basics vind je in hun shop. Schoenen en accessoires verkopen ze ook. Wat mij aanspreekt voor de koudere dagen in Nederland heb ik verzameld in onderstaande collage:

ASOS collage

ASOS collage 2

Bij de Dolcis vond ik een aantal stoere boots waar ik weg van ben. Ik ben verzot op leer & bruin tinten en de combinatie met stoer zoals franjes of studs:

Dolcis collage 1 Dolcis collage 2

Een hoedje dragen is trouwens weer helemaal terug! Ik zag ze al een paar keer voorbij komen in het straat beeld. Heel leuk als je een hoeden hoofd hebt!

Wat ik verder nog veel zie voor deze winter:

  • doorschijnende tops
  • nog steeds veel kant verwerkt
  • veel verschillende soorten print combinaties
  • stoere blazers
  • stoere jeans
  • en natuurlijk warme wollen materialen

Ik heb al mijn Brrr sjaals en muts (baret) uit de kast getrokken, want met een stevige wind vind ik het al erg fris buiten. Een goede winterjas moet ik nog zien te scoren. Hopelijk vind ik binnenkort een mooie die tijdloos is en jaren mee kan. Ik koop liever een ietsje duurdere, goede winterjas, dan een hippe van mindere kwaliteit die na één seizoen al niet meer kan. Nu heb ik twee trenchcoats, maar die zijn veel te koud voor temperaturen onder de 15 graden. Het zal denk ik een fijne wollen jas gaan worden.

sjaal brrr20131018-144114.jpg  20131018-144128.jpg

Wat is jullie favoriete winterse kledingstuk en accessoire?

Voor mij is dat mijn wollen WE vest, maar ook mijn (nep en echt leren) blazers en natuurlijk voor buiten mijn Brrr sjaal & muts. ’s Avonds gezellig op de bank kruipen met de kaarsjes aan. De feestdagen komen er al gauw aan, wat de winter toch wel weer erg leuk maakt. Ik hou van sneeuw maar absoluut niet van regen. Liever echt koud zodat we kunnen schaatsen en van warme chocolademelk kunnen opwarmen, dan eindeloze donkere regenachtige dagen. Laat het maar een fijne winter worden! xoxo Fleur

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Couponcode.nu

Bron afbeeldingen: vd.nl, asos.com en dolcis.nl.

%d bloggers liken dit: