keep-calm-and-run-for-kika
RUN FOR KIKA

Afgelopen zondag vertelde ik al in de Sharing Sunday #2 dat ik me heb aangemeld als vrijwilliger voor de RUN FOR KIKA. Op zondag 15 juni 2014 is de RUN FOR KIKA in Utrecht in het Maxima park. Je kunt je nog opgeven om mee te rennen (en sponsorgeld ophalen online) voor slechts 20 en dan kun je 5k of 10k rennen (informatie). Maar je kon je dus ook als vrijwilliger opgeven om te helpen met de voorbereidingen en/of op de dag zelf. De volgende keer wil ik heel erg graag mee rennen. Ik heb al iemand gevonden die dan mee gaat!

Wil jij graag KIKA helpen dmv een donatie? Ga dan naar mijn profielpagina en sponsor mij. Je kunt zelf aangeven hoeveel je wilt overmaken. Het geld gaat direct naar KIKA wanneer je alle stappen volgt via de pagina. Natuurlijk kun je ook iemand anders sponsoren, wat jij wilt. Ik ben ontzettend benieuwd naar de KIKA RUN volgende week zondag en vind het erg leuk om eens te helpen voor een goed doel.

Er komen nog drie RUNS aan voor KIKA na Utrecht. Dus als je liever aan een andere mee wilt doen dmv mee rennen of vrijwilliger, dan kun je je daarvoor nog opgeven: 22 juni Eindhoven, 29 juni Rotterdam en 6 juli Heerenveen. Wil je nog mee rennen aan de Utrecht Run fur Kika, wees dan snel, want er zijn al meer dan 900 aanmeldingen en er zijn maximaal 1.000 startnummers.

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Doe jij al mee aan mijn winactie (t/m 15 juni 23:59)? Maak kans op een zelf samengesteld O’Clock horloge!