De Steps start de sales!

Als je de nieuwsbrief ontvangt van de Steps, kun je komen op de speciale Pre – Sale dagen. Denk er alleen wel aan om de betreffende mail over de Pre – Sale uit te printen, want die heb je nodig voor je korting.

Kom jij wel eens bij de Steps? Ik ben een fan van de Steps jurken geworden vanaf het moment dat zij Julia’s Tango jurken gingen verkopen. Julia’s Tango was een Nederlandse serie die op Net 5 werd uitgezonden een aantal jaartjes geleden. Ik keek er elke week naar en zag algauw dat de jurken die de meiden in de serie droegen, er erg mooi uitzagen. Vanaf dat moment heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Steps. Ondertussen heb ik al minimaal 8 jurken van de Steps. Zeker 4 van deze jurken draag ik naar feestjes zoals bruiloften en de anderen zijn ideaal voor zomers weer. Niet dat we in Nederland zo lang lekker zomer weer mogen ervaren, maar ja, daar doe je niets aan. De kwaliteit van de Steps vind ik goed en ik heb dan ook naast de jurken, meerdere kledingstukken. Denk aan rokken, vesten enz. Je kunt ook een spaarkaart van de Steps aanvragen. Wanneer de kaart een minimum bedrag heeft behaald, krijg je €25,- korting op een aankoopbedrag van boven de €50,-.

Wat zijn dan de korting die ze geven met deze Pre – Sale? Kijk naar bovenstaand en onderstaande afbeelding en ook naar de dagen dat deze gelden. Dus vanaf aanstaande donderdag kun je lekker los gaan bij de Steps! Heb jij al nieuwe zomerkleding gescoord? Of kun je nog wel wat kleding gebruiken? Ik zou zeggen, veel shopplezier als je een kijkje neemt in de winkel of de webshop en klik hier voor de nieuwste folder.

Have fun shopping girls en laat me maar weten in de reacties of het gelukt is iets moois te bemachtigen 🙂 xoxo Fleur