TESTING @THE MOMENT

Biodermal is een merk waarmee ik soms een haat, maar meestal een liefdesverhouding heb. Er zit doorgaans alcohol en parfum in de cosmetica van dit merk. Daarom kies ik goed uit wat ik precies hiervan in huis haal. Ik kocht een poos geleden verschillende producten van Biodermal: spray tan, spray olie spf 10 en de mousse versie van de nieuwe after sun. Vandaag laat ik jullie kennismaken met deze producten dmv productfoto’s. Later vandaag ga ik op een bootje varen op de Loosdrechtse plassen. Deze (en nog meer) producten gaan mee in mijn koeltas om uitgebreid te gaan testen. De reviews zullen volgen na een bepaalde testperiode. Kijk je vast met me mee naar de uitstraling van de genoemde producten?

Vaak koop ik gewoon, net als jullie bij de drogist mijn cosmetica. De producten op onderstaande foto’s zijn al sinds de lente of al meerdere jaren te koop. Van jullie hoor ik graag welke producten hiervan de voorkeur hebben om een review over te schrijven. Dan zal ik deze intensiever testen en zorgen dat hier binnen een week of 2 een uitgebreide review over online komt! Laat het me maar weten in de comments…

biodermal spray bruining

biodermal spray spf 10 olie

Biodermal after sun mousse

Geniet van het weer!!!! En tot heel snel, xoxo Fleur