Geef jij je op voor mijn testpanel?

Lieve lezers, ik wil jullie vragen om deze oproep even goed door te lezen. Reageer alsjeblieft alleen als je echt enthousiast…

Ik ben opzoek naar enthousiaste testpanel leden. Afgelopen week heb ik twee Ikea kastjes in elkaar getimmerd en gevuld met al mijn beauty spullen. ‘Twee kasten vol met allemaal nieuwe producten?’ hoor ik je nu denken… nee niet alle lades zitten propvol met cosmetica. Maar ik heb wel een overvloed aan crèmes en make-up spullen ondertussen. Ik krijg het echt niet meer allemaal voor elkaar om alles te testen en te gebruiken. Nu heb ik lieve vriendinnen die mij regelmatig helpen en af en toe iets leuks pakken… Echter blijft er zelfs dan nog genoeg over. En daarom wil ik een nieuwe rubriek het leven in blazen… een testpanel.

Wat verwacht ik?
Aangezien ik een bepaald huidtype heb (droog en vetarm), is het interessant voor mijn lezers om meerdere soorten producten te reviewen. Voor jullie heb ik een lijstje gemaakt met eisen waaraan ik graag wil dat je voldoet om deel te nemen aan mijn testpanel. Ik zoek namelijk leden die voor langere tijd willen gaan testen. Dit zou gaan betekenen dat je gemiddeld 1x per kwartaal minimaal één product (maximaal 3) opgestuurd krijgt van mij waar je een review over zult gaan schrijven.

Ik zoek vrouwen in de leeftijdscategorie 18-60 jaar… ben jij dat en heb jij:

 • een eigen en vlotte schrijfstijl die de lezers pakt?
 • huidtype vet, normaal, gevoelig of gemengd?
 • een fototoestel die close-up foto’s kan maken van goede kwaliteit
  (scherp, inzoomfuncties, hoge pixels en je kunt deze verkleinen qua formaat voordat je ze mailt naar mij)?
 • enthousiasme voor beauty en vind je het leuk om nieuwe en verschillende soorten cosmetica te testen?
 • een verzorgd uiterlijk?
 • kennis van de Nederlandse correct spelling (gebruik www.woordenlijst.org als je het niet zeker weet of het met een d of een t is =P)?
 • de motivatie om achtergrond informatie te verzamelen om een review diepgang te geven (kennis verzamelen over de ingrediënten en de beloftes van het merk over product meenemen in je oordeel)?

Ja? Dan ben ik opzoek naar jou!

Kun jij je vinden in dit bovenstaande lijstje, neem dan contact op met mij. De volgende punten verwerk je in een mailtje (kort verhaaltje) en stuur je dan naar mij op:

 • je volledige naam, leeftijd en woonplaats
 • je huidtype (gevoelig, gemengd, normaal of vet etc.)
 • een foto, bijvoorbeeld je profiel foto van Facebook (graag in KB formaat en niet MB)
 • wat voor een fototoestel je hebt
 • dit alles verwerkt met een motivatie waarom ik jou moet kiezen!
 • doe dit vóór woensdag avond (22:00) 5 december, dan kan ik daarna mijn brein overuren laten draaien over de lastige keuzes die ik moet gaan maken… <3 (wegens groot succes, heb ik de datum een paar dagen opgeschoven!)

Dit mail je naar: fleursbeautytips @ hotmail.com (spaties weg halen bij knippen en plakken natuurlijk)

Ik zal alle inzendingen goed lezen en zodra ik er voldoende binnen heb gekregen, ga ik natuurlijk een keuze maken. Ik mail alleen de vrouwen terug die ik zal kiezen voor het testpanel. Je zult dus vanzelf zien in je mailbox (hou de ongewenste mail dus ook in de gaten) of ik jou heb gekozen. Via social media zal ik jullie op de hoogte houden van de hoeveelheid inzendingen en wanneer ik bezig met het kiezen van de testpanel leden.

Behoor jij dan tot het testpanel, dan krijg je van mij bericht via de mail en stuur ik meteen een checklist op met de informatie waaraan een review moet ‘voldoen’ voor mijn site. Als je mijn blog al langere tijd volgt, dan weet je al een beetje wat je kunt verwachten. Kijk anders nu even bij de categorie ‘reviews’ in de menubalk. Natuurlijk ga ik dan snel uitzoeken wat ik naar wie kan opsturen en zal ik je vragen om je adres gegevens.

Wat zijn de voordelen van in het testpanel zitten van mijn site?

 • je reviews komen online met jouw voornaam en foto erbij
 • je zult minimaal 1x per kwartaal een pakketje ontvangen met 1-3 producten (drogist merken, niche merken en misschien zelfs wel luxe merken; de hoeveelheid producten kan ik nog niet voorspellen, dit is natuurlijk afhankelijk aan de hoeveelheid inzendingen).
 • je kunt eens lekker kritisch zijn en producten onderwerpen aan een gedegen test (wees ook zoveel mogelijk objectief)
 • je kunt lekker cosmetica producten smeren en testen die je normaal niet zo snel zelf zou hebben gekocht of die buiten je eigen budget vallen

Wat voor een producten kun je verwachten als je in het testpanel zit: lichaam- en gezichtscrèmes, haarstylingsproducten, nagellak en make-up. Waarom moet je een foto meesturen? Zo zie ik alvast een gezicht bij de motivatie, dat maakt het voor mij al iets persoonlijker. Ik vind het leuk als je kort aan kunt geven wat ‘dislikes’ en ‘likes’ zijn op het gebied van cosmetica. Bijvoorbeeld dat je niet van lavendel houdt maar gek bent op kokos geuren. Dat soort omschrijvingen geven mij ook een vollediger beeld van jou. We hebben het over een beauty testpanel, dus informatie die daarmee te maken heeft mag natuurlijk niet ontbreken in je motivatie 😉

En? Ben je al enthousiast en zit je al te overwegen om je op te geven?

Al zijn het maar een handje vol inzendingen, het gaat mij echt om het enthousiasme. Kwaliteit staat bij mij altijd boven kwantiteit 🙂

Je mag natuurlijk ook een andere bijdrage leveren, je hoeft niet perse bij het testpanel te komen om te reviewen. Ik zit namelijk ook te denken aan vaste columisten! Denk dan aan recepten, fashion, persoonlijke verhalen etc….

Kom maar op met die creativiteit!

Ik kan je nu al verklappen dat wanneer jij voor mij zult reviewen, ik niet jouw tekst inhoudelijk zal veranderen. Natuurlijk zal ik wel eventuele spelfouten verbeteren, ik ben tenslotte de eindredactie haha. Maar het is jouw tekst, dus zal ik daar vanaf blijven. Het zou wel kunnen dat ik je tips geef voor een volgende review mocht dat nodig zijn. Maar jij bent natuurlijk goed in het schrijven van een leuke review. Als je mijn blogt een beetje volgt, dan weet je vast wel of ik opzoek ben naar jou! Zoals je misschien wel weet als je mij al een beetje leert kennen door mij te volgen hier, stroom ik vaak over met grote ideeën en leuke plannen, inspiratie genoeg! Dat betekent dat ik met het uiteindelijke testpanel en columnisten zeker af en toe iets leuks wil gaan doen. Denk dan aan een gezellige meeting waarbij we iets gaan ondernemen wat voor ons allemaal interessant zal zijn.

The sky is the limit!

En nu snel die motiverende mail schrijven!
Ik kijk er naar uit jouw mail te mogen ontvangen…

xoxo Fleur

N.B. even nog een aanvulling: ik vind het wel belangrijk dat je serieus bent wanneer je een motivatie schrijft. Ik wil echt dat je langere tijd in mijn testpanel komt te zitten. Dit betekent dat je mij via de mail op de hoogte houdt van het ontvangen pakket en dat je snel reageert wanneer ik je vraag of je er al een review klaar is voor publictie. Je gaat dus eerst de product foto’s maken en daarna lekker een week of 3/4 smeren. Zo heb je een goede basis voor je review.

Oh en ik heb al twee heren bereid gevonden die zich willen aansluiten bij het testpanel, dus daarom zoek ik nu echt alleen ladies!