DO GOOD AND GOOD
WILL COME YOUR WAY

Jawel, hier is dan de The Ritual of Karma winactie! Wat een feest 🙂 De zomer is dan op z’n eind, maar je kan natuurlijk nog iets langer van de zomer genieten wanneer je The Ritual of Karma in huis haalt. Mijn absolute nummer 1 ritueel van Rituals Cosmetics. Thuis voor mijn body maar ook als parfum in huis. De Mehr was altijd eerst mijn favoriet, nog steeds wel hoor, maar de Karma is er eentje waar ik altijd direct vrolijk van word. Waarom. Dat lees je in deze blogpost. Natuurlijk ook hoe jij kans kunt maken op dit heerlijke verwen pakket!

DE ZOMER IN HUIS

De karma geur bevat organische witte thee en het bloemetje de heilige lotus. Fris in combinatie met bloemig, zonder zoet te zijn. Echt heerlijk als je het mij vraagt. Als ik de geur ruik, dan denk ik gelijk aan vakantie: strand, zee en zon. Iedere vakantie gaat Karma met mij mee sinds een jaar of 4. En wanneer ik dan thuis deze producten gebruik, heb ik gelijk de associatie met vakantie. Wat ik dus ook veel in de winter doe om zo die wat donkere dagen goed door te komen.

Mijn echte toppers van producten om te gebruiken zijn:
– de showerfoam
– de bodycream
– de bodymist
– de geurkaars

De showerfoam schuimt heerlijk en voelt zijdezacht aan tijdens het douchen en geeft een heerlijke geur. De geur van alle bodyproducten van Rituals vind ik altijd heel fijn omdat ze goed te ruiken zijn, maar ook weer niet te sterk zijn. Precies goed als je begrijpt wat ik bedoel. Dat komt ook omdat er wel parfum in zit, maar niet zodanig veel (check maar eens de ingrediëntenlijst, het staat niet bovenaan) dat het voor mij als te sterk word ervaren.

De bodycream is heerlijk romig en vol. De ingrediënten zijn heel erg verzorgend en dat voel je. Precies wat mijn huid goed kan gebruiken. Vooral op vakantie en ook in wat koudere maanden thuis wanneer mijn huid droger is. Heerlijk vooral om voor het slapen op te doen en niet vergeten je voeten mee te pakken. Het werkt heel erg goed om eeltvorming tegen te gaan bijvoorbeeld. Je gaat dan slapen met die heerlijke geur om je heen, als een roosje. Goed om te weten, de verpakking kun je bewaren. Wil je een nieuwe, dan koop je de refill.

De bodymist is zalig als geurversterker. Het is gemaakt op waterbasis waardoor je het dus veilig kunt aanbrengen over je haar en lichaam ook in de zomer. Wanneer je meerdere laagjes hebt gebruikt van 1 geur (reinigen, hydrateren en parfumeren) blijft de geur veel langer bij je. Zo kun je nog veel langer genieten van deze heerlijke geur. En halverwege de dag kun je natuurlijk een beetje opnieuw sprayen als verfrissing. Neem je de bodymist gewoon mee in de handtas. Er is trouwens nu ook een travelsize bodymist te koop als je de 50ml flacon te groot vindt voor onderweg.

De geurkaars geeft je kamer een hele subtiele fijne geur voor 50 uur lang. Hier doe je dus een hele poos mee. Een tip zodat deze lang mee gaat: brand de kaars altijd minimaal zo’n 2 uur. Als je ziet dat de bovenkant tot of bijna tot de randen gesmolten is, dan kun je, als je wilt, deze uitblazen. Op deze manier zal de kaars nooit een tunnel vorm krijgen waardoor je heel veel kaars niet gebruikt uiteindelijk en de lont niet kan verdrinken. Dus beter niet een korte tijd branden omdat je dan dus kans hebt op die tunnelvorming.

Super handig voor op vakantie of een weekendje weg zijn de travel size producten van de Karma. Deze vind je in de winkels naast de kassa’s. Je kunt dan kiezen uit: showerfoam, bodycream, bodymist, de spf30 milkyspray voor het lichaam en de spf30 of spf50 tube voor het gezicht (50ml). Alles hiervan mag mee met de handbagage, zolang alles bij elkaar maar niet de 1liter grens overschrijdt en per stuk niet meer dan 100ml bevat.

Maar dan nu, waar je natuurlijk op zat te wachten… Wat zit er allemaal in dit grote Karma pakket wat jij kunt winnen? Kijk maar mee!

Inhoud Karma pakket:
– showerfoam 200ml
– shampoo & conditioner 250ml p/s
– bodymist 50ml
– spf30 voor het gezicht (travel)
– scrub voor het lichaam (travel)
– handlotion (travel)

De totale waarde van dit pakket is ongeveer €60,-

Hoe maak jij kans?
  • Je woont in NL.
  • Geef voor 30 september 2021 23:59 in een reactie onder dit artikel aan dat mee wilt doen en waarom jij graag wilt winnen.
  • Vertel mij wat je het liefst wilt lezen de komende tijd aan soort blogs (vind ik leuk, daar haal ik motivatie en inspiratie uit).
Extra kans maken? Dan kun je het volgende doen:
  • Volg mijn blog via social media op Instagram. Like & sla deze winactie op en tag een of meer vriendinnen die jij deze winactie ook gunt.
  • Extra leuk als je de winactie deelt in jouw story, vergeet mij dan niet te taggen in die story (anders zie ik het niet).
  • Heb je geen Instagram maar wel Facebook, dan kun je de winactie via mijn facebookpagina liken & delen (bericht even openbaar maken).

De winnaar van de winactie maak ik bekend door deze persoon een persoonlijk bericht te sturen via de mail.

Heel veel succes allemaal!

Een hele fijne nieuwe week toegewenst en tot snel weer,

*gekocht met korting

PS Wist je dat de shampoo & conditioner bij Rituals nu in het zonnetje staat? Je koopt een set (alle geuren doen mee) nu voor €12,50 ipv €19,-. Dat is nog eens een goede deal 🙂 Mijn review over de Karma shampoo & conditioner kun je teruglezen als je nieuwsgierig bent naar de werking en of ik er tevreden over ben…