Basic regels voor lingerie

Op onze website vind je van alles over mode en trends. Een onderwerp dat vaak onbesproken blijft, is ondergoed en lingerie. Terwijl dit natuurlijk erg belangrijk is! SWYF vertelt je vandaag meer over de do’s en don’ts.

Of je nu gaat voor basic of sexy lingerie van SWYF belangrijk is dat jij je fijn voelt in wat je draagt. Een setje kies je uit bij de kleur van je huid en de vorm van jouw lichaam. Veel meiden dragen de verkeerde maat, omdat deze verkeerd is aangemeten of omdat je zelf een keuze hebt gemaakt over hoe een BH moet zitten. Steeds minder meiden hebben een kleine cup. Heb je deze wel dan kun je zelf kiezen of je een BH wilt dragen of niet. Als het op sporten aankomt, is het echter belangrijk dat elke vrouw een beha draagt die voldoende support geeft.

Lingerie tips SWYF 1

Voor vrouwen met een grote boezem is het belangrijk om te kijken naar BH’s met brede bandjes. Deze snijden namelijk niet in de huid. Een tweede probleem dat je vaak tegenkomt is dat de cupmaat te klein is; een BH omvat de hele borst en ondersteunt deze met een zachte band. Het gewicht van de borsten wordt immers niet alleen gedragen door de schouderbandjes, maar ook de band onder de borsten.

Lingerie tips SWYF 2

Gedurende jouw leven verandert de maat van jouw BH’s. Dit is normaal, maar vaak vergeten we de maat exact te laten meten. Uiteraard bestaan borsten uit vetweefsels, dus heeft je gewicht invloed op de vorm van jouw borsten.

Lingerie tips SWYF 3

Een BH zit niet goed als:

  • je borsten uit de cup vallen
  • de cups er gerimpeld uitzien
  • de bh banden in je vlees snijdt
  • de schouderbandjes in je lichaam snijden
  • de band onder je armen in je borsten steekt
  • de onderband van je lichaam afstaat

Pinterest 4

Schaam je vooral niet tijdens het shoppen en vraag advies of dit nu is aan een vriendin, je moeder of een specialist!

Bron afbeeldingen: Zalando en Pinterest 1, 2, 34

Deze blogpost is geschreven door SWYF en betreft een samenwerking.