YES!
Er is weer OUTLET bij TRIWA!

Het horloge hiernaast op de afbeelding is mijn favoriet. Anderhalf jaar geleden heb ik ‘m gekocht. Er zijn een aantal van deze uitvoering in de outlet, maar ook vele andere soorten. Helaas horen de leuke pastelkleurige horloges (van de laatste collectie) niet bij de OUTLET.

Wil je weten welke ik het mooist vind, klik dan op verder (ook voor de link naar de OUTLET pagina).

Deze kosten alle drie €59,- per stuk. Het zijn mijn favoriete uitvoeringen en de kleuren vind ik mooi. Andere soorten vind je hier, een hele pagina vol met de OUTLET items!

Heb jij ervaring met TRIWA horloges?

Misschien heb je wel een horloge dat lijkt op deze? Er zijn veel merken die deze soort horloges hebben ‘nageaapt’. ICE is daar een voorbeeld van, maar ook HEMA heeft soort gelijke modellen. Het prettige aan de horloges van TRIWA is onder andere het bandje. Het zijn schakels van stevig plastic en plakken daardoor niet zo om je pols. Veel andere soorten die lijken op deze modellen hebben zo’n siliconenband, waardoor je sneller op die plek gaat zweten.

Wat voor horloge heb jij om je pols?

Ik heb er eentje van Pink Ribbon die zo’n soort silicone-achtige horlogeband heeft. Leuk horloge, maar op een warme dag waarbij je bezig bent, is dat zweten op die plek niet bepaald lekker. Daar heb je dus bij TRIWA horloges geen last van.

xoxo Fleur