LET’S HAVE FUN

Vanaf de maand mei is het weer zover, de stad stroomt vol met vrijgezellengroepen op de zaterdag avond. Ze gaan de kroegen langs en hebben veel plezier met elkaar. Ik heb zo’n drie vrijgezellendagen meegemaakt tot nu toe van vriendinnen en mijn schoonzus. Het verzinnen van leuke activiteiten is niet gemakkelijk. De keuze is echter enorm en ik heb de tip voor je als je nog zoekende bent naar leuke uitjes. Ook als je opzoek bent naar een leuk bedrijfsfeestje zit je hier goed. Lees mee om alle foto’s te zien van mijn dagje uit met Holland Evenementen Groep

Zo’n anderhalf jaar geleden was ik uitgenodigd met twee andere bloggers om een dagje de Tuk Tuk Stop & Shop te ervaren. Het terrein van Holland Evenementen Groep, waar we waren uitgenodigd, ligt vlak naast Tiel in het plaatsje Zoelen (in de Betuwe). We werden hartelijk ontvangen door twee medewerkers die de hele middag met ons zouden doorbrengen. In het restaurant Tuk ’n Thai begonnen we onze tour. We kregen een heerlijke ice fondue aangeboden. Wow, wat hebben we daar van genoten. Super lekker is dat! Je doet fruit of snoep zoals een marsh mellow op een stokje en doet deze eerst in een saus voordat je ermee in de fondue gaat. Door de stikstof wordt het een soort ijsje, heel leuk om te zien. En mega lekker! Daarna maak je het ijsje nog lekkerder door een topping chocolade of frambozen saus eraan toe te voegen.

ICE FONDUE & CHAMPAGNE

Tuk Tuk Stop & Shop 1Tuk Tuk Stop & Shop 2

Tuk Tuk Stop & Shop 3Tuk Tuk Stop & Shop 7Tuk Tuk Stop & Shop 4Tuk Tuk Stop & Shop 6 Tuk Tuk Stop & Shop 5

Hierna gingen we genieten van de Tuk Tuk Stop & Shop experience. We gingen met z’n vieren de Tuk Tuk in en reden richting Tiel, we volgden de dames van Holland Evenementen Groep die in een eigen Tuk Tuk zaten. We stopten op allerlei plekken waar de dames voor ons een activiteit in petto hadden.

Tuk Tuk Stop & Shop 8

INTERIEUR

De eerste stop was bij een interieur winkel, Veldzigt. Ik maakte hier heel veel foto’s omdat ik de interieurstijl helemaal geweldig vond. Niet goedkoop, maar wel erg stijlvol. We keken onze ogen uit!

Tuk Tuk Stop & Shop 10 Tuk Tuk Stop & Shop 9

WIJN UIT DE BETUWE

Tuk Tuk Stop & Shop 12Tuk Tuk Stop & Shop 17Tuk Tuk Stop & Shop 16 Tuk Tuk Stop & Shop 14Tuk Tuk Stop & Shop 15Tuk Tuk Stop & Shop 18Tuk Tuk Stop & Shop 19Tuk Tuk Stop & Shop 13

Hierna stopten we bij een wijngaard waar we wijn mochten proeven. Best bijzonder, wijn uit de Betuwe. Nederland heeft geen goed klimaat eigenlijk om wijn te verbouwen, maar deze druiven zijn speciaal gekweekt zodat ze tegen het klimaat van Nederland kunnen. Het resultaat, een prima wijntje. We kregen een hele rondleiding over het terrein en eindigde met een wijnproeverij.

CHOCOLA

Tuk Tuk Stop & Shop 28Tuk Tuk Stop & Shop 22Tuk Tuk Stop & Shop 24Tuk Tuk Stop & Shop 25Tuk Tuk Stop & Shop 23Tuk Tuk Stop & Shop 26

We stopten ook bij een chocoladewinkel waar we onze ogen uitkeken. Mega veel grote chocolade creaties en veel keuze uit kleine chocolade figuren. Ik kocht een klein zakje met witte chocolade flikken, jammie!

SHOPPEN

Tuk Tuk Stop & Shop 20 Tuk Tuk Stop & Shop 29

In een schattig dorpje stopten we om een aantal accessoire winkels te bekijken. Hier was van allerlei leuks te koop zoals tassen en sieraden.

ZALIG IJS

Tuk Tuk Stop & Shop 30Tuk Tuk Stop & Shop 21

Bij een ander dorpje aangekomen parkeerde we de Tuk Tuk’s even voor een lekker ijsje. Aanrader!

BIOLOGISCHE WINKEL

Tuk Tuk Stop & Shop 31 Tuk Tuk Stop & Shop 32

Tot slot kwamen we aan bij een biologische winkel waar we werden rondgeleid. We kregen, heel lief, een fles biologische appelsap mee van de eigenaren. Heel erg lekker was ‘ie!

ACTIVITEITEN

Tuk Tuk Stop & Shop 35Tuk Tuk Stop & Shop 36 Tuk Tuk Stop & Shop 34 Tuk Tuk Stop & Shop 33

Terug bij het evenementen gebouw kregen we een rondleiding over het gehele terrein. Je kunt aan het strand liggen of zitten waar je van allerlei leuks kunt doen. Verder is er de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten zoals paintballen of kun je de stormbaan doen van Whipe Out. Dit is de echte Whipe Out stormbaan van het tv-programma, super leuk! In het gebouw zijn er van allerlei spellen die je kunt spelen. Ideaal voor een vrijgezellendag of een bedrijfsuitje. Toen wij binnen liepen waren ze net bezig met een prijsuitreiking. Dat hoort er dus ook bij als je zo’n dag boekt.

header_w690_h246

Hier zie je een overzicht van de dag met de foto’s die de dames van Holland Evenementen Groep maakte. Wil je weten wat er allemaal te doen is bij Holland Evenementen Groep, klik dan hier voor het overzicht.

Meer informatie over deze Tuk Tuk Stop & Shop en om te boeken vind je hier. Zo’n dag kost €57,48 incl. BTW. Je kunt ook van alles bijboeken om het zo uitgebreid te maken als je zelf wilt. Wij hebben er in ieder geval enorm van genoten dus dat zal met een groep vrienden zeker weten het geval zijn.

Benieuwd naar de verslagen van de andere bloggers? Hier lees je het verslag van Milou en hier het verslag van Nina.

Tuk Tuk Stop & Shop 37 Tuk Tuk Stop & Shop 38

We kregen van de dames ook nog een goodiebag mee! Deze zat vol met allerlei mooie cadeaus van de winkels die we die dag hadden bezocht.  Ik heb nog lang kunnen nagenieten van al dat fijns 🙂

Wat vind jij een leuk uitje om te doen met vrienden?

Bedankt voor het lezen en ik wil Holland Evenementen Groep nogmaals heel erg bedanken voor de heerlijke middag! Tot snel weer, xoxo Fleur