Sinds vorige week heb ik 1.000 followers op twitter en dat wil ik natuurlijk wel even vieren met jullie! Daarom geef ik via twitter een prachtig Catrice palet weg. Afgelopen winter had Catrice hele mooie paletten voor een zacht prijsje en toen heb ik een aantal van deze Limited Editions ingeslagen. Ik gaf er een cadeau aan mijn zus en een vriendin en ik heb er nog een aantal in huis. Ideaal dus om als prijsvraag weg te geven aan mijn lieve beauty volgers =) Ik zal binnenkort ook nog een palet weggeven dmv een winactie hier op de site. Maar deze actie is alleen bedoeld voor de twitteraars onder ons. Kijk verder voor foto’s en hoe je je kunt opgeven.

Catrice heeft afgelopen winter verschillende mooie paletten uitgebracht, een Limited Edition. Ze waren ontzettend gewild en daarom dus ook snel uitverkocht. Heel erg begrijpelijk want ze hebben erg mooie verpakkingen voor deze LE. Ze doen me denken aan de oogpaletten van Too Faced (ook met een magneetstreep sluiting en van karton met mooie opdruk). Ik had het geluk dat er net een actie was van Catrice bij de Kruidvat (1+1 gratis) en heb dus een aantal van deze beauties ingeslagen. Dit met in mijn achterhoofd om cadeau te geven en voor winacties. Alleen door mijn bomvolle beautykast, waren ze achterin geraakt en was ik ze een beetje vergeten… vandaar dat het er nu pas van komt.

Het palet dat ik zal weggeven via twitter dmv een RT winactie zal het Berlin palet zijn. Hieronder heb ik wat foto’s voor jullie. Naast het Berlin palet, zul je ook 2 leuke armbandjes erbij krijgen die ik heb gekocht bij de webshop Fashionine, witte wax koordjes met een leuk rosé kleurig hangertje eraan (zie laatste foto). Helemaal hip nu om met allemaal arm candy rond te lopen =)

Een palet met 2 blushes en 6 oogschaduw kleuren. Ideaal voor een naturel look maar ook super voor een smokey eye of een andere soort feestelijke look. De pigmentatie van Catrice oogschaduws zijn erg goed is mijn ervaring. Erg handig om mee te nemen op vakantie want er zit ook een potloodje bij (+ een klein kwastje, maar die vind ik nooit zo fijn) en dan hoef je niet meer zoveel extra’s mee te nemen voor een totale make-up look. Je kunt genoeg looks maken met alleen dit palet! En je hebt ook meteen een highlighter (voor bv. op het wenkbrauwbot) dus dat scheelt ook weer een product in de toilettas.

Na deze overload aan foto’s, nu dan de info hoe je je kunt opgeven.

Wat je moet doen om te winnen:
1. Een twitter account hebben (of nu gaan aanmaken) en mij volgen (je volgt mij hopelijk al en anders dan vanaf nu haha).
2. Je stuurt deze Tweet twitterland in: ‘Hoera, 1.000 followers ~~> RT & Volg @fleursbeautytip om kans te maken op LE Catrice palet Berlin + arm candy! #win #winactie  #beauty‘ zodat ik kan zien dat je mee doet. Je kunt echt alleen mee doen als je mij volgt, anders kan ik geen contact met je opnemen via een DM wanneer je hebt gewonnen.

Af en toe de actie opnieuw RT’en vind ik wel leuk, maar meer dan 1x per dag is niet nodig natuurlijk. De winactie zal ik sluiten op 31 augustus om 23:55. Je hebt dus een week de tijd om je op te geven en te RT’en =)

Stel je wilt niet mee doen aan deze winactie, maar hebt wel twitter en vind het leuk om mij te promoten, heel graag. Dat zou ik erg waarderen!

Heel veel succes voor iedereen die mee doet!

Oh en binnenkort komt er natuurlijk ook een winactie voor de niet twitteraars en óók eentje voor de Facebookers. So stay tuned!

De wijze waarop ik de prijs verloot zal als volgt gaan. Ik verzamel alle namen van alle personen die het bericht hebben getweet in een Exel bestandje. Deze namen kopieer ik in een online machine die dan een willekeurige winnaar daaruit zal halen.

De winnaar zal ik bekend maken op 1 september via een tweet op twitter en via een edit in deze blogpost.

EDIT: de winnaar is geworden Elien uit België. Elien van harte gefeliciteerd! (zij heeft het pakketje inmiddels ontvangen).

xoxo Fleur