And the winner is:

Dimmelin!

Van harte gefeliciteerd Eline!

Gisteren heb ik voor het eerst een twitteractie gehouden. ’s Ochtends had ik de twitteractie online gezet en 26 twitteraars deden mee aan de actie.

Wat kon je winnen? Een Sephora oogschaduw die ik speciaal heb
aangeschaft voor een twitterwinactie.

Sephora Eyeshadow Coco Excess no 19:

 

Heel veel plezier met de oogschaduw Eline!
De oogschaduw komt komende week bij je binnen via de post.

Deze twitter winactie heb ik gestart vanwege het feit dat ik al op de 500 followers zit (afgelopen vrijdag bereikt, nooit gedacht dat het zo hard zou gaan, erg blij mee!).
Bijna twee weken geleden had ik beloofd om een winactie te houden zodra ik op 500 followers zou zitten. En ik hou me graag aan mijn beloftes 🙂
Bij deze dus de winactie met een oogschaduw van de Sephora!

De komende maanden zullen er meer winacties komen. Dit was de 3e winactie sinds ik een jaar geleden ben begonnen met bloggen op wordpress. Ik ga proberen om elke maand een winactie te houden vanaf nu. Hopelijk gaat het lukken om binnenkort samenwerkingen aan te gaan met webshops. Ik hou jullie op de hoogte!

Sinds donderdag 5 mei loopt er een
winactie ter ere van het 1-jarige bestaan van mijn blog.

Je maakt bij de winactie kans op 1 van de 3 goodiebags!
Doe je nog niet mee? Ga dan snel naar deze link en geef je op (lees de voorwaarden eventjes). Je maakt 1 extra winkans wanneer je mij volgt via Twitter, Bloglovin’ en/of Facebook. Heb je nog geen twitter of facebook aangemaakt, dan is het misschien een goed idee om dat wel te gaan doen. Via twitter kun je namelijk op de hoogte blijven van mijn blog updates en ook via Bloglovin’ en Facebook kun je al mijn updates direct zien zodra deze online verschijnen. Je kunt allerlei leuke blogs gaan volgen via deze media, waarbij je oa. handige en eerlijke reviews kunt lezen (kan miskopen schelen), tips over visagie en fashion, nagellak reviews kunt vinden en natuurlijk ook winacties! 😀

Bedankt allemaal voor het mee doen aan de winactie! Niet gewonnen? Volgende keer meer geluk. Niet opgeven hoor 🙂 De aanhouder wint, niet waar. Hele fijne zondag nog, het wordt prachtig weer net als gisteren. Heb je nu net als ik meivakantie? Geniet dan vooral van je laatste vrije dag!

Ik ga nu de hele dag hard werken aan mijn portfolio voor mijn studie. Dus zit je lekker in de zon vandaag? … denk dan ook eventjes aan mij 😛 Haha.