ARMCANDY!

UMustHave is een erg leuke webshop waar je allerlei sieraden kunt vinden zoals armbanden, ringen en kettingen. Vandaag laat ik jullie een van hun zelfgemaakte armbanden setjes zien. Lees verder voor meer informatie over UMustHave een blik op hun assortiment en het schattige setje…

Webshop UMustHave

Wanneer je voor 16:00 bestelt, wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd per post. De betalingsmogelijkheden zijn per iDeal en de verzendkosten zijn €1,80. Boven de €30 heb je geen kosten voor verzending.

Ik was erg nieuwsgierig naar de achtergrond van de webshop en heb eigenaresse Sanne enkele vragen gesteld.

‘Mijn naam is Sanne en ik ben 23 jaar, geboren op 1 december 1989. Het idee van de webshop is ontstaan omdat ik vaak zelfgemaakte sieraden droeg en ik vaker vragen kreeg van vrienden en familie waar ik die sieraden kocht. Zodoende maakte ik wel eens armbandensetjes voor ze en toen kreeg ik er steeds meer vraag naar en heb ik besloten ze te gaan verkopen. Om wat meer diversiteit te krijgen in de webshop heb ik rondgekeken en gevraagd wat op dit moment de MUSTHAVES zijn en waar veel vraag naar is. Hieruit kwam vooral: VEEL voor WEINIG.’ Daar heeft Sanne haar assortiment op afgestemd.

‘Het allerleukste aan het runnen van de webshop is heel cliché maar toch echt waar: de reacties van de tevreden klanten. Ook is het heel leuk via via te horen wat ze van mijn zelfgemaakte armbanden vinden en dus bij mij komen bestellen. Ik hoop dit nog een hele tijd te mogen en kunnen doen en mijn zelfgemaakte armbanden in de toekomst erg kan uitbreiden.’

De sieraden die ik spotte in de webshop en mij erg aanspreken:

Collage UMustHave 1

De uilen ketting kost €4,99 en de andere kettingen kosten €5,99.

Een aantal setjes van de zelfgemaakte armbanden:

UMustHave collage handmade armcandy

Van links naar rechts: ‘Black and Gold’ €9,99, armcandy met Swarovski elements €17,50, ‘Today is my lucky day’ €9,99 en ‘Green tastic’ €19,99.

Het hele overzicht van de zelfgemaakte armbanden: Handmade by UMustHave.

Je krijgt een mooi opbergzakje bij de sieraden en op de site staan tips om de sieraden mooi te houden. Op dit moment is dit specifieke setje wat ik kreeg niet te koop, maar er zijn andere setjes die er erg op lijken zoals de ‘Today is my lucky day’. En dan nu de foto’s van de set die ik heb ontvangen.

Armcandy UMustHave 2Armcandy UMustHave 4 Armcandy UMustHave 3

Leuk is ‘ie hè! De twee onderste armbandjes gaan gemakkelijk om en passen heel goed door het elastiek. Ze klemmen niet en zitten ook niet te ruim, precies goed. De bovenste moet ik knopen om vast te maken, wat ik niet heel gemakkelijk vind maar wel lukt. Wel moet ik oppassen dat ik goed strak knoop, anders verlies ik ‘m. Misschien dat ik er een sluiting aanmaak zodat deze gemakkelijker omgaat. Deze set staat erg leuk bij mijn rosé kleurige horloge!

Wat draag jij voor een armcandy om je pols?

Ik wil Sanne heel erg bedanken voor dit leuke setje! Neem zeker een kijkje in haar webshop UMustHave. Oh en nog iets leuks wat ik bijna vergat te vertellen… ze doen iedere maand bij één bestelling een Secret Goldy Star, wat inhoud dat je een sieraad naar keuze mag uitzoeken als je de gelukkige bent =D

Hele fijne dag lieve lezers en een fantastisch weekend alvast! Tot snel weer, xoxo Fleur.

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest