TUG THAT SHIRT IN!

Ieder jaar vind ik het altijd weer super lastig om iets leuks te bedenken voor Vaderdag. Wat geef je nou een vader die eigenlijk alles al heeft? Dit jaar komt ShirtsofCotton met de oplossing: het perfecte T-shirt. Wil je voor eeuwig af zijn van een billencolleté? Bye bye schaamte want met deze T-shirts gebeurd dat niet meer! Ik laat je een T-shirt zien van dit merk in een maat M en vertel je er alles over…

Als je je man, vriend of je vader blij wilt maken met een leuk cadeau, is dit t-shirt dus een goed idee. Vaak zijn t-shirt na een paar keer wassen gekrompen en passen ze daardoor niet meer goed in de broek. Of het t-shirt past wel bij aankoop, maar bij het omhoog brengen van de armen, floept de onderkant zo los en zie je een stuk blote rug of hangt het t-shirt slordig. Met dit t-shirt zal dat niet gebeuren.

De T-shirts zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, grijs en zwart. Verder zijn er ronde halzen maar ook V-halzen en extra diepe V-halzen. Het materiaal voelt prettig (katoen met een beetje stretch) en de pasvorm ziet er goed uit, een beetje getailleerd. Een T-shirt kost ongeveer €18,95 en als je er meer koopt, kom je voordeliger uit.

ShirtsofCotton

INFORMATIE

“Wist je dat vrijwel elke man in Nederland zich stoort aan het feit dat hun T-shirt zo snel uit hun broek kruipt? En dat veel vrouwen zo’n billendecolleté echt een modemisser vinden? Dit feit in combinatie met het feit dat Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is, was de aanleiding van het ontstaan van ShirtsofCotton. Hun missie: het ontwikkelen van het perfecte witte T-shirt voor onder een overhemd.

10 ontblote mannen rond de keukentafel
ShirtofCotton gelooft heel erg in het principe van Crowdlistening, goed luisteren en echt willen weten wat klanten belangrijk vinden. En dus hebben zij 10 mannen uitgenodigd om rond de keukentafel te bespreken wat een T-shirt nu perfect maakt. Een voorwaarde: neem je lekkerste T-shirt mee. Al passend en discussiërend is men gezamenlijk tot een overzicht van perfecte kenmerken en eigenschappen gekomen.

Wat maakt een T-shirt perfect?

  • Extra lang (kruipt niet uit de broek)
  • Licht getailleerd, lichte stretch en lekker zacht (niet te strak, niet te wijd)
  • Blijft lang goed (een extra stevige en langere katoenvezel)
  • Krimpt en lubbert niet (voorgewassen en voorgekrompen katoen)
  • Niet te duur (we hebben interessante staffels, hoe meer hoe goedkoper)

Al deze kenmerken zijn in het ultieme ontwerp meegenomen en kan men dus met recht zeggen dat het perfecte T-shirt voor onder een overhemd is ontwikkeld.

Voor alle vaders
Op 21 juni is het weer Vaderdag en uiteraard gunt ShirtsofCotton alle vaders van Nederland hun toekomstige favoriete T-shirt. Een leuke kado-tip dus!

Er is overigens een overhemden specialist voor lange mannen beschikbaar op het volgende adres: www.mouwlengte7.com. Zij hebben de grootste collectie overhemden met extra mouw- en ruglengte. Van en voor lange mannen en van de makers van ShirtsofCotton.”

Aangezien mijn vader genoeg T-shirts in zijn kast heeft liggen, geef ik dit T-shirt aan mijn vriend. Wel geef ik de tip door aan mijn ouders, want mijn vader heeft toevallig een hele lange rug. Dus wie weet bestellen we er een aantal bij ShirtsofCotton. Mijn vriend heeft het T-shirt al gedragen en vind ‘m erg prettig zitten. Lang genoeg en hij lubbert inderdaad niet. Zit niet te strak of te wijd en blijft de hele dag goed zitten in de broek. Een aanrader dus!

Heb jij ook zo’n hekel aan die billendecolleté?

Tot snel weer, xoxo Fleur

Deze blogpost bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf.

%d bloggers liken dit: