Italië

– Gastartikel –

Shoppen in een zonovergoten winkelstraat

Hoe leuk winkelen ook kan zijn, het is nu toch wel een beetje afzien in Nederland. Je moet wel erg gemotiveerd zijn en echt iets heel hard nodig hebben als je nu een winkelstraat gaat aflopen. Vandaar dat je je zo kan verheugen op de zomervakantie. ’s Ochtends naar het strand, in de middag lekker winkelen met een felle zon op je knikker en daarna heerlijk op een terrasje zitten met een lekker drankje. Hmmm, klinkt niet slecht huh? Nieuwsgierig? Klik dan op ‘lees verder om de rest van het artikel te lezen.

Italië kust

Italië: mode en design

Als je van bovenstaande zaken houdt, is het helemaal geen slecht plan om deze zomer vanaf een van de mooie campings Italië te gaan verkennen. Je vindt echt in iedere stad goede winkels en de mode is stukken beter te betalen dan in Nederland. Al zal je natuurlijk nooit Armani, Prada of Gucci voor een habbekrats meekrijgen, maar prijsverschil van ongeveer 30% is heel goed mogelijk. Begin de ochtend met een heerlijke echte cappuccino, een echte Italiaan zal deze alleen bij het ontbijt serveren en nooit na het eten. Na de eerste lunch wil je misschien wel een kook workshop gaan volgen. Dat kan vrijwel in elke plaats in Italië en je zal zien dat je al na een paar lessen een boel hebt geleerd, want puur en eerlijk koken op z’n Italiaans krijg je al snel onder de knie.

Frankrijk Als een god in Frankrijk

De Franse keuken is weer heel anders, deze is vaak razend bewerkelijk. Maar gelukkig kan je zelfs op campings in Frankrijk voortreffelijk eten voor weinig geld. En zo houd je nog meer tijd over voor die zonovergoten winkelstraten. Frankrijk is natuurlijk ook de bakermat van de cosmetica, dus als je iets bijzonders nodig hebt, loont het de moeite om het hier te zoeken.

GASTARTIKEL – geschreven door Martine Kramer in opdracht van Vacanceselect
Bron afbeelding Italiaanse kust, overige van Weheartit.com

Heb jij al plannen gemaakt voor de zomervakantie?

Ga je ver weg met het vliegtuig of zoek je het dichterbij huis? Let me know in tha comments =) Voorlopig heb ik nog geen specifieke plannen voor de zomer. Nog eventjes en ik ga een weekje op wintersport, lekker knallend de pistes af! Daarnaast heb ik ideeën voor stedentrips zoals Parijs, Londen en Antwerpen. Over Parijs – I’m so in LOVE with that beautiful city! – daar wil ik het liefst minimaal een week vertoeven zodra ik ben afgestudeerd. Genoeg plannen en nu nog ondernemen 😉 Mocht jij ook nog gaan skiën, ik wens je een super week toe! Ik wens je een super fijne dag toe! xoxo Fleur

gesponsord artikel