Het leek me wel zo netjes om jullie te laten weten waarom er zo weinig nieuwe berichten komen op mijn blog. De laatste weken zelfs helemaal niets. Ik moet veel van mijn tijd stoppen in mijn studie/stage waardoor mijn blog nu even op de achtergrond is beland. Mijn prioriteiten liggen dus momenteel bij mijn studie/stage en ook de reviews die ik schrijf voor BeautyJournaal. Op de vierde plek komt mijn blog (eigenlijk 5e plek want familie en vrienden zijn veel belangrijker dan mijn site!). Dat betekent momenteel dat er weinig tot geen updates zijn. Dit is gelukkig tijdelijk! Zodra het beter gaat met de studie/stage en ik weer iets meer vrije tijd heb, kan ik ook weer meer tijd stoppen in mijn blog. Ik heb nu eenmaal met mezelf de afspraak gemaakt, toen ik deze site aanmaakte, ‘op nummer 1 komt mijn studie/stage en dit mag dus niet benadeeld worden door tijd die ik besteed aan het schrijven van berichten voor mijn site’. Nu heb ik nog maar weinig bezoekers, waardoor ik dus niet veel mensen teleurstel. Ik vind het echt heel erg jammer dat ik weinig tijd kan stoppen in het schrijven van nieuwe berichten (heb namelijk wel een heel aantal foto’s klaarliggen die ik wil gaan gebruiken voor berichten, en één bericht dat ik graag wilde plaatsen over nieuwe kledingaankopen van december…. maar dit bericht zal dus nog even moeten wachten). Sorry daarvoor!
Ik zal werken aan een beter time-management. Het zal dus hopelijk niet al te lang meer duren tot ik wel regelmatige updates kan plaatsen. Er wordt aan gewerkt om dit op orde te krijgen lieve lezers =D En ik kan ook niet wachten tot ik weer meer tijd heb om vriendinnen op te maken en de resultaten hier te laten zien. Be patient en je geduld zal beloond worden, promise!

Veel liefs Fleur xoxo

%d bloggers liken dit: