Vanaf volgende week zullen er minimaal twee updates komen per week. Elke woensdag en zondag zullen er nieuwe berichten worden geplaatst op mijn blog. Ik streef naar minimaal drie, maar dat kan ik nu nog niet beloven.

Deze week zijn er drie nieuwe updates, maar ga er voorlopig maar vanuit dat ik alleen op de woensdag en zondag een nieuw bericht/artikel om 06:00 zal plaatsen (soms iets later op de dag). Alles wat daarbovenop komt, is mooi meegenomen. Wanneer ik meer tijd heb voor mijn hobby (een blog blijft echt een hobby voor mij), kan ik meer vaste updates per week gaan plaatsen. Nu weten jullie in ieder geval wat je kunt verwachten wat betreft de hoeveelheid van nieuwe artikelen. Je kunt natuurlijk ook terug lezen in het archief om oudere berichten te lezen. Als je het leuk vindt, kun je ook mijn reviews lezen op Beautyportal website BeautyJournaal.