WIN WIN WIN

Over iets meer dan twee weken is het zover, Valentijnsdag! Ik schreef eerder al een artikel met allerlei tips voor leuke cadeaus of een activiteit. Hoewel ik zelf niets doe met deze dag, wil ik dit voor mijn lezers wel doen! Wie weet vind jij Valentijndag wel de ultieme kans om eens jouw Valentijn in het zonnetje te zetten met een valentijnscadeau. Jouw lieve vriend, oma, moeder of beste vriendin.

Nu mag ik van Cadeau.nl iets moois weggeven: €25 shoptegoed. Mannen dus opgelet en dames natuurlijk ook =) Dit is jouw kans om eens rond te neuzen op deze leuke site en iets passend te vinden voor jouw dierbare! Dit keer is de enige voorwaarde een reactie achter laten, lees snel verder wat mijn tips zijn voor een valentijnscadeau van deze webshop én ik neem je mee met mijn herinneringen aan deze (toch wel commerciële) dag…

In groep 7 was ik tot over mijn oren verliefd op Boudewijn. Hij zat toen in groep 8, bij mijn broer in de klas en we deelden het lokaal. Af en toe schoven wij onze tafels naast elkaar om even stiekem te kletsen en te geinen. Met Valentijnsdag had ik hem een grote kaart gestuurd en daar stond een lieve boodschap in, maar… ik had mijn volledige naam eronder geschreven. Oeps! Tja, wist ik veel dat je dat niet hoorde te doen. Gelukkig reageerde hij erg leuk en bedankte mij voor de leuke kaart. Poeh, daar kwam ik dus goed vanaf.

Later op de middelbare school had ik ook af en toe een crush op een leuke jongen uit een hogere klas. Alleen ik had mijn lesje wel geleerd, ik stuurde niet zomaar weer een kaart met mijn naam eronder! Of ik nog een heb gestuurd naar jongens, weet ik niet meer. Nu geef ik er niet echt meer om. Wel stuurde ik ieder jaar een lief kaartje naar mijn oma. Dat vond zij altijd reuze leuk om te krijgen en waardeerde ze enorm.

Hieronder geef ik jullie wat ideetjes over wat je kunt kopen voor jouw dierbare. Hoe leuk om eens iemand blij te maken met een kleinigheidje of een iets groter cadeau! Zowel voor mannen als vrouwen zijn er geestige en mooie cadeaus te vinden in deze webshop van Cadeau.nl. Naast een leuk valentijnscadeau vind je er nog veel meer. Kijk maar mee!

N.B. Info over het product + prijzen komen tevoorschijn door stil te staan op de afbeelding met de muis

Leuke & super handige Moleskine boekjes. De linker kan ideaal zijn voor je vriend wanneer hij graag reist en de linker is weer erg geschikt voor de bloggende dames. Op de site staan nog veel meer Moleskine boekjes. Ik schreef eerder al een artikel over de Style Journal Moleskine. Aan dit notitie boekje beleef ik elke dag nog veel plezier!

Zo’n warmtehouder zoals de kat hierboven is ideaal om eventuele spanning in de nek + schouders te verlichten. Veel mensen hebben hier last, daarin ben ik zeker geen uitzondering. Deze verwarm je in de magnetron en blijft lekker lang warm waardoor je spieren ontspannen.

Ik vind de hartjes zo schattig! Kun je ook nog eens leuke confetti mee maken als je een gekke bui hebt. En die glazen + waxinehouders ineen, wat een leuke uitvinding! Praktisch én romantisch.

Wil jij kans maken op €25 shoptegoed bij Cadeau.nl, doe dan het volgende:

  • Laat een reactie achter en geef aan dat je mee wilt doen door je naam (alleen voornaam is voldoende) in te vullen en vul een geldig mailadres in bij het vakje onder je naam (je woont in NL of België).
  • Geef je op vóór zondag 10 februari 23:50! Vertel mij ook nog even wat 14 februari, Valentijnsdag, voor jou betekent. Vind ik leuk om te lezen! Terugblikken zoals ik beschreef in de inleiding van dit artikel mag natuurlijk ook =)

Voor extra win kansen mág je het volgende doen (NIET VERPLICHT):

  1. Volg Cadeau.nl op twitter en/of Facebook.
  2. Volg mij op Twitter en tweet het volgende (of RT mij daar): ‘RT ~~> winactie €25 shoptegoed via @fleursbeautytip ism @cadeaunl voor Valentijn. Geef je op via mijn blog: http://wp.me/pUrCf-1bx tot 11feb’
  3. Like mijn Facebook pagina + like en share het artikel daar
  4. Abonneren op mijn You tube kanaal
  5. Volg mij op Bloglovin’ en like deze blogpost
  6. Volg mij op Instagram (fleursbeautytips) en like de foto over deze winactie (repost de foto door een print screen te maken met je smartphone en mij daarin te taggen #fleursbeautytips en mention @fleursbeautytips en @cadeaunl)

Iedereen kan dus mee doen zonder sociaal media! Voor alle punten die je extra doet (1 t/m 6) krijg jij dus een éxtra winkans. Geef wel even duidelijk aan wat je als extra punt hebt gedaan. Anders kan ik ze niet niet meenemen in de loting. Ik controleer alles uiteraard om de loting eerlijk te laten verlopen =) (mocht je mij al ergens volgen, geef het aan, dat telt ook gewoon mee, je hoeft dus niet te doen aan ontvolgen en weer volgen 😉 ).

De winnaar krijgt per mail bericht op 11 februari. Het zal dus niet bekend worden gemaakt via mijn blog of een ander kanaal. De winnaar zelf mag uiteraard wel laten blijken hoe blij hij/zij met de prijs is op social media.

Succes en alvast veel plezier met Valentijnsdag als je iets leuks gaat doen!

xoxo Fleur

PS wanneer je iets bestelt in de shop, voor 17:30 besteld en op voorraad: de volgende dag in huis!