WINNEN WINNEN WINNEN

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met de webshop Sieraden.com. Zij verkopen sieraden voor dames, heren en kinderen. Denk dan aan kettingen, horloges, oorbellen ringen en armbanden van merken als oa. Armani, Breil, Diesel, DKNY, Esprit, Guess, Supertrash en niet te vergeten Ti Sento sieraden zoals armbanden en ringen. Er zijn nog veel meer merken hoor, maar dit zijn de merken die het meest bekend zijn. In deze blogpost wil ik wat sieraden laten zien die mij erg aanspreken en waarvan ik denk dat jullie ze ook erg leuk zouden vinden… waarom ik dat doe? Nou, hier komt ‘ie… ik mag een te gekke prijs weggeven namens Sieraden.com. Jullie kunnen maar liefst €50,- shoptegoed winnen als je mee doet met deze winactie. Wat je moet doen om kans te maken, niet veel. Enthousiast? Ik wel in ieder geval. Kijk dus snel verder om te lezen hoe je kans kunt maken op deze leuke prijs!

Om alvast een impressie te geven van de keuze in sieraden, heb ik een collega gemaakt:

Voorwaarden voor deelname:

  1. Je bent woonachtig in Nederland (sorry Belgische lezers, maar deze keer alleen voor de Dutchies) en geeft een geldig mailadres op bij je reactie in het daarvoor bestemde vakje (dus níet in de reactie zelf anders kunnen anderen je mailadres zien).
  2. Je geeft je op vóór donderdag 25 oktober 23:59.
  3. Like de volgende Facebook pagina’s: die van mij Fleurs Beauty Tips en de pagina van Sieraden.com en like & share dit artikel (écht het artikel op Facebook liken en even delen, anders kan ik je deelname niet meetellen, ik controleer dit!).

Voldoe je aan punt 1 t/m 3, dan is je deelname 100% geldig! =)

Wil je een extra deelname kans? Dat kan, dan doe je ieder volgend puntje om één keer extra kans te maken op de prijs. Ik voeg alle namen toe en voeg voor elk extra onderdeel jouw naam dan nogmaals toe. Alle deelnames bundel ik in een Excel bestand om ze na sluiting van de actie vervolgens in de fruitmachine te stoppen, waardoor er geheel eerlijk en willekeurig een winnaar uitrolt. Ieder extra onderdeel hieronder geeft jou dus een extra kans om het shoptegoed te winnen van € 50,-. In totaal kun je 4x kans maken (3 extra winkansen dus).

N.B. geef even aan in je reactie aan welke onderdelen je hebt voldaan, het is voor mij namelijk een hele ingewikkelde klus om álles te controlen.

  • Je volgt mij op Bloglovin’ en like dit artikel meteen.
  • Je volgt mij op Twitter en ook Sieraden.com plaatst daar dit bericht: RT én volg @fleursbeautytip & @sieradenCOM en win €50 shoptegoed! Geef je op via m’n site om kans te maken ~~> http://wp.me/pUrCf-10Y rt=lief
  • Abonneer je op mijn youtube kanaal.

En ga je mee doen? Zat je al een poosje te denken aan een nieuw horloge, een mooie nieuwe ring of een leuke armband? Dit is je kans, geef je op en wie weet ben jij wel de gelukkige die een super leuk sieraad kan uitzoeken in de webshop geheel naar eigen keuze! Is het item waar jij verliefd op wordt duurder dan de €50 shoptegoed? Dan betaal je gewoon bij wat boven de €50 komt =)

Op vrijdag 26 oktober zal ik in dit bericht, op Twitter & Facebook de winnaar bekend maken. Ik zal de winnaar uiteraard ook een mail sturen. Ik verwacht dat de winnaar binnen 4 werkdagen een mailtje terugstuurt met haar adresgegevens, gebeurt dit niet, dan kies ik een nieuwe winnaar uiteraard.

Heel veel succes allemaal!

xoxo Fleur