WintersportWIN WIN WIN

Ja het is nog steeds december, feestmaand! Daarom mag ik namens Zonnebrillen.com een leuk cadeau weggeven. Des te leuker als je, net als ik, niet aan kerst cadeaus doet.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de €25 shoptegoed, is een reactie achter laten! Dat valt wel mee toch? En de Belgen mogen ook weer gezellig mee doen aan de winactie!

Met de kerstvakantie gaan veel gezinnen naar het zuiden, de Alpen onveilig maken op de pistes. Als er niet met de kerstvakantie wordt geskied, dan is de krokusvakantie vaak nog een optie. Lekker de kou in en daarna warm worden bij de openhaard of met een glühwein!

Ik was 5 jaar toen ik voor het eerst op de skies stond! Beginnend op de babypiste en na wat jaartjes lessen mocht ik al gauw vaker met de volwassenen mee op de rode piste. De lol die we hadden met de andere Nederlandse gezinnen was grandioos. We hadden echt zo’n mazzel dat we een groep leuke mensen zijn tegengekomen. Zowat ieder jaar lukte het om in dezelfde week te skiën daar waar we altijd heen gaan. Allemaal jeugd met dezelfde leeftijden als mijn zus, broer en ik. Iglo’s bouwen op het terras op een dag dat er niet geskied kon worden door de sneeuwstorm… in onze pyjama’s achter het hotel een sneeuwballen gevecht houden terwijl onze ouders dachten dat we allang braaf lagen te slapen!

Tjonge, wat ben ik verzot geraakt op de sneeuw in de bergen en dan in het bijzonder het sporten daar en genieten van elkaars gezelschap. Skiën vind ik zo leuk dat ik er het liefst mijn hobby van zou maken. Helaas is dat nogal kostbaar. Maar ik mag van geluk spreken en in m’n handjes knijpen dat ik bijna ieder jaar weer op de lange latten mag en kan staan.

Wintersport 2012 zussie en ik

Op mijn 16e jaar heb ik twee jaar achter elkaar een poging gedaan om te leren snowboarden. Tja, dat werd ‘m niet. Samen met mijn broer gingen we voor het eerst lessen en aan het einde van de week kon hij al goed met de sleeplift omhoog en de piste af. Ik kon echter met moeite bochten maken en de sleeplift was echt een ramp. Halverwege eruit vallen en dat hele eind naar boven moeten lopen, poeh, zucht en kreun… Na de 2e poging (het jaar daarop) heb ik daarom maar besloten dat skiën nog steeds erg leuk en goed genoeg is. Mijn stuitje was beurs net als mijn knieën en mijn rug moest het soms ook ontgelden, keihard vallen op mijn rug naar lucht happen omdat de bochten naar het dal toe maar niet wilden lukken =S Wat ik het vervelendste vond, de klas die steeds maar moest wachten op mij omdat ik het gewoon ook wel een beetje (boel) eng vond en daarom traag was haha.

Wintersport 2012 uitzicht

Nu ga ik komend voorjaar weer gezellig mee met het gezin. Wat inhoud dat we ’s ochtends na het ontbijt iedere dag lekker de piste op gaan en de jongelui af en toe gekkigheid uit gaat halen. Mijn moeder doet niet meer mee met skiën maar mijn vader nog wel. Hij kan het nog steeds heel erg goed en mooi met zijn 63 jaren. Maar we kunnen het niet laten om zo nu en dan hem even te plagen. Mijn broer, schoonzus en zus gaan als raketten naar beneden, weliswaar met mooie bochten, maar met een snelheid die niet iedereen gemakkelijk bij kan houden. De volgende skivakantie ga ik weer graag met vrienden weg naar een groot gebied zoals Port du Soleil. Daar was ik met Solange een paar jaartjes terug en wauw, wat is het daar mooi en groot! We zaten in een Nederlandse herberg (hotel staat er op hun site) in het schattige Franse dorp Châtel. Daar konden we het kleine ski gebied van Châtel gemakkelijk bereiken door naar de lift te lopen. Maar we hadden een skipas voor het hele gebied en gingen op dag drie met de bus (vlak voor het hotel) naar de grote liften om de rest van het gebied te verkennen. En daar ski je voornamelijk boven de boomgrens waardoor je ook op mistige dagen normaal kunt skiën aangezien je daar boven geen last hebt van de mist. Je kijkt dan neer op een wolken deken. Super mooi!

Merel en ik maken graag ieder jaar op dezelfde plek een foto sinds 2010 =D Komend jaar dus weer zussie!

Merel en ik maken graag ieder jaar op dezelfde plek een foto sinds 2010 =D
Komend jaar dus weer zussie!

Alle foto’s van de wintersport in dit artikel zijn van de Zwitserse bergen, waar ik (bijna) ieder jaar heen ga mijn familie. Een autovrij paradijs! Heerlijk rustig en piepklein, maar fijn 😉

Als je op wintersport gaat, dan is het belangrijk om een goede skibril te dragen. Ik kocht 12 jaar geleden eentje in Zwitserland en die gebruik ik nog steeds. Een zonnebril die goed werkt op de piste. Daarnaast heb je een ook skibril nodig voor wanneer het sneeuwt of het mistig is. Een paar jaar geleden kocht ik een nieuwe, ook weer daar in Zwitserland. Nadeel was wel dat ik er behoorlijk wat geld voor moest neerleggen. Oké, dan heb je ook wel wat. Maar beter is om van te voren goed voorbereid op reis te gaan. In de webshop van zonnebrillen.com kun je naast gewone brillen om mee te zonnen of te flaneren (ja ook het merk Ray Ban hebben ze) ook speciale brillen kopen voor in de sneeuw. Snelle en sportieve zonnebrillen – die ook je voor het sporten buiten in de zomer kunt gebruiken – en natuurlijk ook de echte skibrillen (klik vooral even op de link om een alvast te kijken naar het assortiment).

Wintersport

Kun jij wel een nieuwe ski of zonnebril gebruiken?

Neem dan alvast een kijkje ik hun webshop en doe vooral mee aan deze winactie! De webshop levert erg snel, voor 18:00 besteld (NL) is de volgende dag al bezorgd! Ik kocht in deze webshop mijn Ray Ban aviator (zilveren met die hippe spiegelende glazen) en zal die te gekke bril nog laten zien in een leuk artikeltje. De winnaar kan natuurlijk ook bijbetalen wanneer de keuze valt op iets dat meer kost dan de gewonnen prijs. Maar je kunt al wel voor €25 een goede skibrillen vinden hoor!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de € 25 shoptegoed, is in een reactie mij laten weten dat je mee doet!

Vergeet daarbij niet een geldig email adres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje! En geef vóór 23:59 op 9 januari 2013 door een reactie achter te laten onder dit blogartikel. Alle reactie hierna tellen niet meer mee. Ik mail de winnaar de volgende dag. Houdt je inbox (én ongewenste mail) dus op 10 januari goed in de gaten, ik mail namelijk met een hotmailaccount! Reageert de winnaar niet binnen 4 dagen, dan zal ik een nieuwe winnaar moeten kiezen. Ik gebruik een fruitmachine voor de verloting, iedereen heeft dus een eerlijke kans! Als je mij volgt via één van de social media kanelen, laat me dit dan even weten (en onder welke naam daar). Ik geef je 1 extra winkans hiervoor! Dit keer zal ik niet bekend maken op mijn site of op twitter wie de winnaar is geworden nadat de actie voorbij is. De winnaar mag natuurlijk wel erover twitteren of iets dergelijks =)

Zeker niet verplicht dus, maar wel leuk als je mij volgt via een social media kanaal – misschien doe je dat al, maar er is veel keus en op elk kanaal ben ik wel actief – genoeg om uit te kiezen, of volg me overal 😉 Hier heb ik alles op voor jullie op een rijtje gezet, je kunt natuurlijk naar harte lust liken, delen, sharen, RT’en etc. Pas alleen op voor spammen, want dat gaan jullie volgers weer vervelend vinden haha. 1x per dag een RT is al meer als voldoende bijv. op twitter 😉

Waar en hoe je mij kunt volgen voor 1 extra winkans – en geen één blogupdate meer missen daardoor:

Follow mij op Twitter
Like mijn Facebook pagina (normale account)
Abonneren op mijn You tube kanaal
Volg mij op Bloglovin’
Volg mij op Instagram (fleursbeautytips)
Voeg mij toe op Pintarest

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je te abonneren op de nieuwsbrief. Je krijgt dan steeds een mailtje wanneer er een nieuwe blogpost online is gekomen. Je klikt op de knop hier rechts in de menubalk, dan vul je jouw mailadres in en klaar is kees.

Op de verschillende social media’s zal hierna vanzelf het bericht voorbij komen over de winactie. Foto op instagram en een tekst die je delen op twitter en facebook. Het kan zijn dat dit eventjes duurt, maar het komt snel genoeg =) Meestal plaats ik eerst de winactie hier op mijn blog om daarna de inhoud van het artikel te gebruiken daar op de social media’s. Je ziet het vanzelf voorbij komen als je mij daar volgt, dan kun je lekker gaan delen en liken hihi.

Extra leuk vind ik het wanneer je de moeite neemt om dan ook meteen de sponsor van de winactie te volgen. Dit kan op via twitter en op hun facebook pagina! Thanx!

Doe jij mee aan deze te gekke winactie?

En ga je net als ik op wintersport of hou je niet van de sneeuw?

Zo en nu heb ik genoeg van het woord ‘social media’ en ga ik me klaar maken voor deze tweede Kerstdag! Ik wens alle deelnemers heel veel succes. En voor iedereen hele fijne kerstdagen en alvast een fantastisch 2013 toegewenst! xoxo Fleur

vuurwerk

PS. De goodiebag winactie komt er echt nog aan mocht je hier op zitten wachten 😉 Gisteren was ik niet lekker en toen ik me beter voelde was het al te donker om het filmpje op te nemen. Hopelijk lukt het me vandaag wel om het te doen en direct online te zetten! Ik ga mijn best doen in ieder geval =)