WIN WIN WIN

Ja, ik beloofde al dat er iets leuks aan zou komen… en nu is het dan zover. Ik mag namens de webshop Ziezie.nl een hele mooie zonnebril weggeven! Hoe leuk is dat 🙂 Zelfs in de herfst en winter is het fijn om een zonnebril bij je te hebben met die laag hangende zon. Lees snel verder om te zien op welke modellen je kans kunt maken…

In de zomer heb ik standaard mijn zonnebril in mijn handtas zitten. Maar ook vaak in de herfst en winter op mooie zonnige dagen. Die laag hangende zon kan erg fel zijn. En we willen allemaal die rimpeltjes voorkomen rond de ogen, toch? Mijn favoriete zonnebril (en mijn enige) is de Aviator Ray-Ban. Een echte klassieker!

Op de volgende zonnebrillen kun je kans maken:

imagegen (1)imagegen (2)imagegen (3)imagegen (4)imagegen (5)imagegen (6)imagegen (7)imagegen (8)imagegen (9)imagegen

Voor het gehele overzicht en de prijzen van de brillen kijk je op deze pagina: Ziezie.nl.

HOE TE WINNEN:

Laat in een reactie achter dat je mee doet mét jouw voorkeur. Reageer vóór 21 oktober 23:59 en laat in het daarvoor bestemde vakje je emailadres achter. Zo kan ik je bereiken voor wanneer je wint.

Niet verplicht, maar wel erg leuk als je het doet: volg mij via social media op TwitterFacebookBloglovin’Instagram en Ziezie.nl op Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram.

Heel veel succes!

xoxo Fleur

EDIT: De winnaar heeft mail ontvangen.

%d bloggers liken dit: