WIN WIN WIN

Jawel hoor, weer een mooie winactie op Fleur’s Beautytips! Eergisteren was ik op het persevent van Dr. Hauschka samen met mijn zus (het verslag daarover volgt nog). Het was een hele geslaagde avond. En voor jullie is er een verrassing… ik mag namens Dr. Hauschka een leuk pakket weggeven. Kijk snel verder voor foto’s en hoe je kunt deelnemen…

DR. HAUSCHKA

Dr. Hauschka winactie 1 Dr. Hauschka winactie

Geweldig toch, niet waar?! Het pakket bevat een handcrème en een luxe gezichtsverzorgingsset. In het verslag over het persevent zal ik uiteraard nog meer vertellen over dit mooie merk. Wat ik wel vast zeg, het is 100% natuurlijk. Ik heb al een product getest en je ruikt dat het een natuurlijk product is, want de natuurlijke essentiële oliën komen je tegemoet. Ik vind het zo leuk dat we een extra pakket meekregen dinsdag, een mooi pakket voor mijn lezers/volgers.

Nu wil je vast weten wat je moet doen om hier kans op te maken… vrij weinig kan ik je vertellen:

  • Reageer voor vrijdag 28 november 23:59 door een reactie achter te laten onder dit bericht met een geldig mailadres (deze vul je in het daarvoor bestemde vakje en niet in je reactie zelf). Deelname is alleen voor lezers woonachtig in Nederland.

Dat was alles! Natuurlijk wil ik wel eventjes benoemen dat je Dr. Haushka en mij kunt volgen via de social media kanalen. Volgen van ons is zeker niet verplicht voor deze winactie, maar voor ons wel zo leuk. Mijn kanalen zie je onderaan dit bericht. Dr. Hauschka kun je volgen via hun Twitter account en hun Facebook pagina.

Heel veel succes!

Tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest