WIN WIN WIN

Het werd weer eens tijd voor een winactie. Ik vind het altijd erg leuk om mijn lezers iets cadeau te geven. Dit keer geef ik een groot Elizabeth Arden pakket weg. Ik heb de producten zelf ook en vind ze stuk voor stuk erg fijn. Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan snel verder en doe mee…

Elizabeth Arden Survival kit twv €45

Het is een heerlijk winters pakket. Vijf producten om een droge huid tegen te gaan!

Elizabeth Arden winactie 2elizabeth-arden-8-hour-survial-kit winactie

Wat er allemaal in zit:

1. Eight Hour Cream Skin Protectant / 50ml
2. Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment / 30ml
3. Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Body Treatment / 30ml
4. Eight Hour Cream Intensive Daily Moisturizer for Face SFP 15 / 15ml
5. Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 / 15ml

Niet mis niet waar?! En de doos waar de producten in zitten, kun je handig gebruiken om je toiletspullen in op te bergen. Echt een leuke verpakking! De Skin Protectant Eight Hour Cream staat bekend om zijn helende werking voor wondjes en droge plekjes. Ik ben fan!

Doe jij mee aan deze leuke winactie?
Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken: vertel in een reactie dat je mee doet!

Wil je extra kans(en) maken op deze winactie, dan kun je het volgende doen (voor ieder punt een extra winkans; vertel wel duidelijk in je reactie welke punten je hebt gedaan, anders tel ik ze niet mee):

1. Volg mij op twitter en tweet het volgende: RT & follow @fleursbeautytip om extra kans te maken op het Elizabeth Arden pakket http://wp.me/p3z5dB-2WW
2. Volg mij op Facebook en like & deel daar de winactie (openbaar).
3. Volg mij op Instagram, like en reprint de winactie (dmv print screen) en tag mij daar.
4. Volg mij op Pinterest, like en repin de winactie.
5. Volg mij op Bloglovin’ en like deze blogpost.

In totaal zijn er dus 6 winkansen te verdienen. Op 16 februari sluit de winactie om 23:59 en de volgende dag mail ik de winnaar om te vragen naar de adres gegevens.

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Heel veel succes!

PS als je niet van parfum in cosmetica houdt, dan zou ik niet mee doen met deze winactie. De geur is namelijk best aanwezig in vooral de Eight Hour Cream Skin Protectant. In de overige producten valt het wel mee.

EDIT: De winnares heeft inmiddels haar prijs ontvangen, gefeliciteerd Marina!

winnaar Elizabeth Arden