WIN WIN WIN

Op 3 mei 2015 bestond mijn blog alweer 5 jaar! Dat is al best lang vind je niet? Natuurlijk moet dat met jullie nog gevierd worden. Daarom kom ik weer met een leuke win actie. Ik mag van de webshop Sans-online shoptegoed van maar liefst 50 euro weggeven! Hoe leuk is dat?! Opzoek naar leuke zomerse kleding zoals bijvoorbeeld  jurken van het merk Vila? Doe dan vooral mee en lees verder hoe je deel kunt nemen en kans maakt op deze mooie prijs…

Bloggen is voor mij een hobby, eentje waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Daarom leeft mijn blog 5 jaar later nog steeds. Ik vind het geweldig dat ik sinds een paar jaar zo nu en dan leuke samenwerkingen kan aangaan met bedrijven en merken. Nog steeds maakt mijn hart een sprongetjes wanneer een leuke uitnodiging mijn mailbox siert (want naar persevents gaan blijft leuk en soms spannend). Het bloggen zou ik nooit meer willen missen! Het brengt mij zoveel leuks. Dat het soms wat pittiger is wanneer ik een writers block heb of wanneer drukte in mijn leven het even niet toelaat actief te bloggen, neem ik voor lief. Heerlijk blijft het om achter de laptop mezelf te verstoppen en even van alles van me af te schrijven.

Binnenkort is het alweer juni, de tijd gaat razend snel vind je niet? We krijgen vaker mooie zonnige dagen nu we richting zomer gaan. Ik draag graag zomerse jurken met warm weer en heb al een hele grote verzameling inmiddels hangen in mijn kast. Zoals ik net al schreef, mag ik dus 50 euro shoptegoed weggeven van de webshop Sans-online. Nu heb ik al eventjes op de site rond geneusd om inspiratie op te doen voor jullie. Kijk maar mee welke items mij erg aanspreken en jou misschien ook wel:

    Vila wit kanten shirt E19,95Vila maxi rok roze E44,95

Voor een romantische look vind ik deze twee kledingstukken mooi bij elkaar passen.
Het topje kost E 19,95 en de rok kost E 44,95.

 Vila zwarte jurk E34,95Vila witte blazer E39,95

Zomers maar wel netjes is dit setje. De jurk kost E 34,95 en het jasje E 39,95.

 Object jurk E29,95EDC jurk E49,99

Deze jurken zouden niet misstaan in mijn kast ;). De linker kost E 29,95 en de rechter E 49,95.

 Vero Moda jurk koraalroze E34,95Esprit jurk zwart E59,99

En ook deze vind ik erg mooi. De linker kost E 34,95 en de rechter E 59,99.

Wat moet je doen om kans te maken?

Weinig! Laat in een reactie achter dat je mee doet en geef in het daarvoor bestemde vakje een geldig mailadres op. Na sluiting zal ik het shoptegoed verloten onder de deelnemers en mail ik de gelukkig winnaar. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij via social media volgt 😉 als je dat nog niet doet (zie de iconen rechts in de menubalk). Je opgeven middels een reactie hieronder kan t/m donderdag 11 juni 23:59.

Heel veel succes allemaal!

xoxo Fleur