WIN WIN WIN WIN

Een hele goede morgen! Vandaag heb ik een erg leuk nieuwtje voor jullie, ik mag 2 leuke prijsjes weggeven! Heb je al eens gehoord van Shimmer & Shine? Dat is een vrij nieuwe webshop die gerund wordt door Monique. Zij verkoopt allerlei leuke trendy maar ook klassieke accessoires. Regelmatig komen er nieuwe items in de shop erbij. Al voor € 3,- kun je leuke oorbellen vinden. Denk bijv. aan geestige eifeltoren oorbellen en stoere armbanden of juist lieve kettinkjes. Genoeg keuze dus!

En ik mag nu iets leuks weggeven aan mijn lezers… ik laat zien in het you tube filmpje wat! Ga  dus vooral snel kijken en lees daarna verder om te zien wat je moet doen om kans te maken op de prijzen…

Lachen is toegestaan tijdens het bekijken van het filmpje =D Kies de hoogste kwaliteit in de balk van het filmpje voor de beste weergave (eerst dat en daarna pas afspelen).

Wat moet je doen? Hier komen de voorwaarden (zijn maar 3 onderdelen):

  • wonen in NL of België en je opgeven vóór donderdag 11 oktober 23:55, hierna maak ik de winnaars bekend (via twitter, FB en hier in dit artikel dmv een edit)
  • geldig mailadres opgeven (in de balk, niet in het bericht zelf) en aangeven of je de armband (1), de oorbellen (2) of beide wilt
  • like de FB pagina van mij, FleursBeautyTips en óók de FB pagina van Shimmer & Shine; hierna like je het artikel over deze winactie op de pagina van Face book en deel je het ook meteen met al je vrienden (sorry, deze winactie is dus alleen voor mensen met een FB account, volgende keer beter als je geen FB hebt).

NB: ik verwacht dat de winnaar binnen 4 werkdagen reageert op mijn mailtje met het goede nieuws (om de adresgegevens door te geven), lukt dit niet, dan loot ik opnieuw om een andere winnaar uit te kiezen.

Voor extra winkansen (ieder extra onderdeel is 1x extra winkans, je kunt dus 3x extra kans maken!), geef wel even aan wat je allemaal hebt gedaan anders is het een zo’n werk om alles uit te pluizen:

  • mij volgen op Bloglovin’ & like het artikel op bloglovin’
  • mij volgen op twitter en tweet de actie: RT & volg @fleursbeautytip en doe mee aan een te gekke winactie van Shimmer & Shine ~~> Kijk hier om je op te geven: http://wp.me/pUrCf-ZH!
  • abonneer je op mijn youtube kanaal en doe meteen duimpje omhoog voor dit filmpje (als je t leuk vond tenminste, vond je t stom, dan mag je je ook niet opgeven 😉 lol)

Ik wens alle deelnemers heel veel succes toe! xoxo Fleur

PS er komen meer winacties aan! Het enige wat ik alvast verklap: een samenwerking met een grote kledingwebshop en shoptegoed van een erg leuke sieraden webshop! You’ll like!

Neem vooral nog even een kijkje op de webshop van Shimmer & Shine om alle andere mooie sieraden te bekijken. Misschien zie je een leuk cadeautje voor iemands verjaardag, voor Sinterklaas en wie weet een idee om eens te kijken voor een leuk Kerst cadeautje.

Edit vrijdag 12 oktober:

En de winnaars zijn bepaald door de fruitmachine! Gefeliciteerd Helen en Stacey!

De armband is gewonnen door Helen en de oorbellen door Stacey. Ik stuur zo direct een mailtje om te vragen naar jullie adresgegevens, dus hou je mailbox even in de gaten. Heel veel plezier met de prijzen dames! En vergeet niet, heb je niet gewonnen? Treur niet, je kunt je nu opgeven voor een te gekken winactie om kans te maken op €50 shoptegoed van de webshop Sieraden.com!

Nog even het bewijs om te zien dat ik de fruitmachine heb gebruikt:

De armband: Helen

En de oorbellen: Stacey

Het mailtje is onderweg dames! Heel veel plezier met de mooie sieraden!