kerstversiering grapjeWIN WIN WIN

Nu Sinterklaas weer met de boot terug is naar Spanje (of eigenlijk Turkije natuurlijk), is de tijd aangebroken om de kerstboom in huis te halen en weer op te tuigen. Misschien heb je de kerstboom al staan of moet je er nog eentje halen… Ik ken iemand die de kerstboom ieder jaar, opgetuigd en al, bewaard in de schuur! Best slim eigenlijk =)

Moet jij nog shoppen voor een leuk kerstcadeau? Lees dan zeker verder…

Nog nooit heb ik een kerstboom in huis gehaald. Waarom niet? Tja, ruimtegebrek vooral. Op mijn 18e heb ik het ouderlijk huis verlaten en wanneer je op een kleine kamer zit in de stad, dan is een kerstboom in huis halen niet direct praktisch. Natuurlijk haal ik wel wat decoraties tevoorschijn. Dit jaar zit ik er zelfs over na te denken om dan voor het eerst een kerstboom te gaan kopen! Wat ík allemaal zal gaan inzetten om het warm en knus te maken in huis zijn: een snoer met kleine lichtjes ophangen, hartjes (eigenlijk voor in de kerstboom) ophangen aan de muren, een paar kerststukjes neerzetten met vooral robuuste kaarsen en wat kerstgroen. Ik hou niet zo van teveel tierlantijnen in huis halen. Het wordt dus wel gezellig met kaarsen en lichtjes maar niet al teveel poes pas.

Kerstboom sticker voor op de muur

Haha, wat vind je van deze muur sticker?! Dat was een goed idee geweest voor al die jaren op kamers! Gelukkig heb ik nu meer ruimte nu ik samen woon en we meer dan één kamer hebben om in te richten.

Bij mij thuis geven we geen cadeautjes weg met Kerst. Ik moet zelfs nog Sinterklaas vieren (komend weekend)! Maar misschien kan jij nog wel wat hulp gebruiken van deze Kerstman (vrouw)…

Ik mag namens webshop Cadeau.nl een mooi kerstcadeau weggeven!

Als je mee doet aan mijn winactie, maak je kans op €25 shoptegoed van Cadeau.nl! Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs? Niet veel dit keer, lees maar snel verder.

Voorwaarden voor deelname:

  1. Je geeft je op vóór woensdag 19 december 23:59 door een reactie achter te laten, woont in Nederland of België en geeft een geldig mailadres op in de daarvoor bestemde balk (zie reactie vakken).
  2. Je volgt mij én/of Cadeau.nl via minimaal één kanaal, hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Kies zelf op welke manier jij mij (en Cadeau.nl) het liefste wilt en kunt volgen. Mocht je mij al ergens volgen (die kans is natuurlijk groot 😉 haha) geef dat dan ook even. Dit telt natuurlijk gewoon, je hoeft dus niet te gaan ontvolgen en volgen 😉

Er zijn dus slechts 2 simpele voorwaarden dit maal. Ik zou zeker een kansje wagen! Hoe handig om nu met deze dure maand lekker shoptegoed te winnen =)

N.B. vertel in je reactie waar je mij en Cadeau.nl volgt (eventueel je gebruiksnaam als deze afwijkt van je opgegeven naam voor de winactie), anders kan ik nooit controleren waar je mij nu volgt en wat je allemaal hebt gedaan voor EXTRA winkansen. Doe je dit niet, dan kan ik helaas je extra winkansen niet meetellen. Dit is dus helemaal je eigen verantwoordelijkheid.

– Volg ons op Twitter (twitter van Cadeau.nl) en tweet de volgende tekst: ‘RT & follow @fleursbeautytip en @cadeaunl om kans te maken op €25 shoptegoed, check hier de voorwaarden en geef je op: http://wp.me/pUrCf-15f ‘

– Volg mij op Facebook en/of Cadeau.nl op Facebook en like & share de actie daar (via mijn facebookpagina of de linkjes).

– Geef je op voor updates (nieuwsbrief) van mijn blog door je email adres in te vullen in het menu rechts (de knop ‘ik word lid!’). Wanneer een nieuw blog online is gekomen, ontvang jij direct een mail!

– Volg mij op Bloglovin’ en vergeet niet deze actie te liken daar! (Bloglovin’ is een heel handig medium om overzichtelijk blogs te kunnen volgen, account aanmaken is simpel)

– Abonneer je op mijn You Tube kanaal om geen enkel nieuw filmpje te missen =)

– Volg mij op instagram door mijn accountnaam daar op te zoeken: fleursbeautytips en like daar de afbeelding van deze winactie.

Ben jij al enthousiast en wil jij wel kans maken op deze prijs? Ik kies niet zelf een winnaar, maar stop alle deelnemers (inclusief de extra winkansen) in de fruitmachine. Dan rolt er dus geheel willekeurig een winnaar uit! Via een print screen zal ik hier in deze blogpost een edit plaatsen om de winnaar officieel bekend te maken.

Ik mail alleen de happy winnaar en zal via oa. twitter de naam van de winnaar bekend maken (niet door een mention, maar gewoon de voornaam). Reageert de winnaar niet binnen 4 werkdagen, dan stop ik de overige deelnemers opnieuw in de fruitmachine om een nieuwe winnaar te kiezen. Check dus goed je inbox én je ongewenste mail na de sluitingsdatum 😉

Heel veel succes!

Oh en niet vergeten hoor, de 10% korting op Cadeau.nl is nog steeds geldig! Je kunt t/m 1 jauari 2013 hier nog gebruik van maken. Neem dus zeker even een kijkje als je nog wilt webshoppen voor leuke kerstcadeaus en vul dan fleursbeautytipsEJ in het daarvoor bestemde vakje (waar je de codes zoals shoptegoed of korting kwijt kunt).

xoxo Fleur

Edit: De winnares is geworden … Maaike! Van harte gefeliciteerd!

Cadeau.nl winactie kerst cadeau 25E shoptegoed Maaike