WIN WIN WIN

Gezien ik op twitter bijna 1.600 volgers heb bereikt, vond ik het tijd worden voor een leuke winactie. Als je mij volgt op twitter, zie je de RT winactie vanzelf in je tijdlijn. Maar mocht jij als bezoekers hier op mijn blog denken ‘yes, wat een gave winactie!’ dan kun je via de onderstaande link gemakkelijk bij de winactie komen op twitter. Kijk maar mee wat ik dit keer weggeef..

TWITTER WINACTIE
CATRICE PALET & LEUKE ARMBAND

Al een hele poos heb ik dit palet van Catrice in mijn lade zitten, wachtend op een nieuw baasje. Ik kocht in de tijd dat deze limited edition te koop was in de Kruidvat een heel stel van deze collectie. De ‘The New York’ palet vind ik erg mooi en heb ik zelf ook in gebruik. Een aantal gaf ik al eerder weg via een winactie en andere gaf ik weg als cadeautjes aan vriendinnen. Daarnaast heb ik ook nog deze leuke armband om weg te geven van I Am EvelineClous (haar zaak heeft een andere naam gekregen: Lots of Leuks).

Catrice palet The New York Collection winnen

Catrice palet The New York Collection winnen

Nu is het tijd om mijn Twitter volgers te belonen. Ik zei namelijk al eerder dat ik dit palet wilde weggeven, nu is dan die dag aangebroken. Ik leg je kort uit wat de ‘voorwaarden’ zijn van deze RT winactie op twitter:

  1. Je woont in Nederland of Belgie en volgt mij op twitter: @fleursbeautytip
  2. Het volgende RT jij op twitter zodat ik kan zien dat je mee doet: RT & follow @ & win een Catrice New York palet & een armand v @ ~~>
  3. Laat in een reactie onderaan dit bericht ook (voor de zekerheid) weten dat je meedoet. Geef daarbij je gebruiksnaam op van je twitteraccount (op deze manier heb ik je email adres en meteen je twitter naam, dan is het verloten van de prijs stukken gemakkelijker).
  4. Meedoen kan t/m zondag 28 september 23:59.
Ik wens alle deelnemers heel veel succes!

Op naar die 1.600 volgers op twitter!

Tot snel weer lieverds, xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

N.B. De regelementen van deze winactie ivm privacy & deelname: Ik houd rekening met jouw privacy en zal dus niet online je naam plaatsen mocht je de winnaar zijn. Via de mail benader ik de winnaar na een eerlijke loting met een random online fruitmachine. Op die manier maakt iedereen evenveel kans. Mocht je mij al volgen op Twitter, dan hoef je dus alleen nog maar de winactie te retweeten (RT). Op mijn eigen twitteraccount kan ik zien wie voldoen aan de voorwaarden doordat er een mention melding bij mij binnen komt. Door een reactie achter te laten onderaan dit bericht, kan ik de winnaar contacteren. Geef dus een mailadres op waar ik jou op kan bereiken. Wanneer de winnaar niet reageert binnen 5 dagen, zal ik de overige deelnemers opnieuw toevoegen aan de fruitmachine en daardoor een nieuwe winnaar hebben. Als er meer vragen zijn over de regels van deze winactie, schroom dan niet om mij te mailen of dit in een reactie achter te laten onderaan dit bericht.