VOTE FOR YOUR FAVORITE

Zalando houdt voor het tweede jaar op rij een Bloggers Award, waarbij ze op zoek zijn naar de leukste en creatiefste fashion bloggers van Nederland. Ze reiken de People’s Choice Award, de Jury Award en de Newcomer Award uit op op 10 juli tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam. De winnende bloggers krijgen naast de titel een jaar lang gratis shoppen op Zalando t.w.v. €1.200 en een feature op Zalando’s blog Fashion Memo. Jij kunt ook stemmen en dan maak je meteen kans op een cadeaubon t.w.v. €500. De stemronde loopt van 2 t/m 30 juni 2014.

Zoals mijn vaste bezoekers wel weten, ik ben geen fashionista; een echte fashion blogger bedoel ik daarmee. Ik blog voornamelijk over beauty en daarnaast regelmatig over fashion en lifestyle (health valt bij mij onder lifestyle). Af en toe laat ik een outfit foto zien in een Nice memories blog (diary) of een artikel over een Event. Hier een greep uit mijn outfit foto’s: mijn aller eerste outfit fotodrie keer een outfit (jurk, blazer met spijkerbroek en oranje tenue voor EK), twee outfits casual chique en een feestelijke outfit.

outfit blazer en jeans
juni 2012

Ik koop voornamelijk basic kleding met hier en daar een patroon of iets hipper item. De mode volg ik niet heel erg voor mijn eigen garderobe. Ik draag vooral wat bij mij mooi staat en bij me past. Het voordeel hiervan is: ik kan de kleding, schoenen en accessoires jarenlang dragen! Sommige schoenen en jurken gebruik ik al meer dan 7 jaar!! Gisteren heb ik zelf gestemd op een blogger. Ik schrijf dit artikel vooral om jullie ervan op de hoogte te brengen dat je kunt stemmen op je favoriete blogger. Of zelf als blogger mee kunt doen. Je kunt dus jouw favo fashion blogger een handje helpen om een van de awards te winnen. Ik word dus niet gesponsord om deze blog te schrijven!

Main

Ik ben erg benieuwd op wie jij gaat stemmen! Heel veel fashion bloggers volg ik niet via Bloglovin’ maar een aantal blogs bezoek ik toch wel regelmatig (ik lees voornamelijk beauty blogs). Er is er eentje die echt met stip op 1 staat voor mij: Yara Michels! Het lijkt me duidelijk op wie ik heb gestemd haha 😉 Andere fashion bloggers die ik leuk vind om te volgen via hun blog of social media zijn: Chloë en Farah.

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond, die dit jaar opnieuw het gezicht was in de voorjaarscampagne van Zalando, heeft een speciale boodschap voor de bloggers en de lezers:

Zalando's Blogger Awards 2014

De stemronde loopt van 2 t/m 30 juni 2014. Klik op het logo hierboven om te stemmen op jouw favoriet, of op het logo rechts in de menubalk. Een hele fijne dag en tot snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Doe jij al mee aan mijn laatste winactie? Maak kans op een zelf samengesteld O’Clock horloge!