Met het zomerse weer dat is aangebroken, wordt het hoog tijd om luchtige kleding aan te gaan trekken. Dag winter jas, hallo blote armen en benen! Wellicht wil je graag wat nieuwe items toevoegen aan je kledingkast of misschien past niet alles meer lekker (dat heb ik vaak). Goed excuus om te gaan shoppen 😉 Kijk je mee naar mijn nieuwe zomerse items die ik scoorde bij Otto.nl?

Voor mijn nieuwe zomer garderobe, zocht ik:

  • nieuwe jeans
  • zomers jurkje
  • stoere jeans

De webshop van Otto.nl ken ik al heel wat jaartjes en ik ben er steeds weer goed geslaagd. Alle items die ik zocht en vond, laat ik jullie uitgebreid zien in deze blog.

Samen met mijn lieve maatje Jan zijn we de stad Utrecht in gegaan om alles vast te leggen op camera. Langs de Oude Gracht aan het water met zo’n mooi bruggetje op de achtergrond begon onze dag in de stad. Het zonnetje scheen deze dag lekker…

Jurkjes draag ik in vlagen heel erg veel. Vooral wanneer het warmer wordt, vind ik jurkjes heel erg fijn om te dragen. Een sneaker of sandaaltjes eronder met een jasje of vestje mee voor wanneer het wat afkoelt en je bent klaar. Deze jurk van Vivance heeft een oud roze kleur met all-over print met een zachtere kleur roze. Heel vrolijk en vrouwelijk maar ook heerlijk luchtig. De pasvorm is perfect voor mijn figuur. De stof is jersey is geeft dus iets lekker mee. Ideaal voor deze zomer om mee rond te flaneren 😉

zomerse kleding

Door dit poseren en voor Jan fotograferen, kregen we uiteraard dorst. Daarnaast was het alweer lunch tijd, dus…

Nadat Jan ik klaar waren met het vastleggen op de gevoelige plaat van mijn nieuwe zomerse jurkje (outfit nummer 1), hebben we op de Neude gezeten op het terras. Bij Jack Rabbit serveren ze heerlijke lunch zoals deze Egg’s Benedict, smullen geblazen! Na een paar drankjes en het heerlijke eten, ging we samen weer op pad. Prachtig weer om een fijne wandeling te maken.

In een schattig steegje verborgen achter een pleintje, gingen we verder met outfit nummero 2:

Een ripped jeans zoals deze van Vero Moda is toch echt wel een must have voor de lente/zomer periode. Wat luchtiger dan een nette jeans en wat meer speels & stoer. Het model is low waist en zit heel erg lekker. Een skinny model wat sportief staat. Eventueel met bijvoorbeeld warm weer, sla ik de onderkant een paar keer omhoog. Echt een onmisbaar item in je kledingkast, een goede skinny!

Wat altijd mooi is bij het dragen van een jeans of zomers jurkje, is witte sneakers. Ik ben hier dol op! Deze mooie nikies met stof en een zacht roze streep aan de zijkant is mijn favoriet op dit moment. Ze zitten heerlijk, kan er eindelijk op wandelen en staan zo lekker fris. Wanneer je ze goed verzorgt, kunnen ze lekker lang mee gaan. Daarnaast zijn ze ook erg luchtig doordat ze goed ademen.

Heb jij al leuke nieuwe kleding geshopt voor dit seizoen?

Nu het weer echt helemaal zomers is geworden, gebruik jij al zomerse geuren in de badkamer of voor in huis? Ken je The Ritual of Karma al van het Nederlandse merk Rituals? Echt een van mijn meest favoriete geuren om mee te douchen, hydrateren, als zonnebrand en als huis parfum <3 Al meerdere keren heb ik een mooi pakket van Karma weggeven via mijn blog/instagram. Wie weet gaat dat snel weer gebeuren 😉 (houd mijn socials/blog in de gaten).