UPDATE 1

In november schreef ik dat ik wilde werken aan mezelf: A better version of me #1: Change for the better. Vandaag vertel ik jullie hoe het daar mee gaat. Het is al een hele poos geleden, dus de hoogste tijd voor een update! Benieuwd? Lees dan snel verder…

Ik kan al meteen verklappen dat een heleboel nog verre van goed gaat. Ik vertelde bijvoorbeeld dat ik jullie iedere twee weken een update zou geven… maar dat is faliekant mislukt helaas.

Mijn lijst met doelen:

1. Gezonder eten: ik ontbijt nog steeds iedere ochtend gezond met ontbijtgranen van Dorset of Kellogg’s met 1 stuk fruit (bijv. kiwi of banaan) en Griekse yoghurt. Ik mag alleen wel met de fruitsoorten wat meer afwisselen. Wat betreft avondeten eet ik vaak al wel gezond.

20140126-032959.jpg 20140126-033219.jpg

2. Opruimen: mijn slaapkamer is een puinhoop. Ik moet mijn muren nog schilderen en laminaat leggen en een garderobekast kopen. Er staan nog veel verhuisdozen op elkaar gestapeld… genoeg te doen dus!

3. Afwassen: (deze stond niet op het lijstje de vorige keer maar hoorde er eigenlijk wel bij) dit lukt gek genoeg het beste. Ik was echt (bijna) altijd dezelfde avond nog alles af. En dat is best bijzonder want in het verleden was ik echt geen fan van de afwas doen. En als ik het niet direct afwas, spoel ik het even snel schoon.

4. Meer bewegen: na mijn vakantie in oktober naar Kos had ik helemaal niets meer aan sport gedaan. Ik wandel wel wat af, maar echt sporten nee. Gelukkig ben ik twee weken geleden weer gestart met hardlopen. Heel langzaam bouw ik het weer op. Deze week ben ik nog maar 1x wezen rennen, dus ik zal er vandaag weer aan moeten geloven.

5. Bloggen inplannen: drama! Ik had al ruim een maand geen blog online geplaatst. Vreselijk! Dit gaat gelukkig weer veranderen want ik ben weer helemaal terug =D. Voortaan komen er weer minimaal 3 blogs wekelijks online. Ik heb het bloggen gemist, maar was volledig geblokkeerd op dat gebied. Gelukkig is dat nu min of meer over en ik heb heel veel zin om alle achterstand in te halen. Er komen lekker veel reviews aan en meer…

6. Actief op social media over mijn doelen: dit heb ik amper gedaan. Dit zal ik dus ook weer oppakken. En hopelijk doen jullie met mij mee.

Wat mij heel erg heeft geholpen om actiever te hardlopen is leuke sportkleding kopen. Bij de H&M kun je heel goed slagen voor fijne sportoutfits. Mijn hardloopschoenen kocht ik trouwens bij Run2Day. Ze filmen in de winkel hoe je rent en begeleiden je goed om de juiste schoenen te kiezen. Ik ben nog steeds heel erg blij met de mijne.

 sport kleding collage

1. H&M jack: deze heeft van die duimsgaten, dat zit zo lekker! Dit jack is niet meer te koop, maar hieronder zie je een jack dat er heel erg op lijkt (€29,95).
2. Legging met een roze streep. Deze is heel erg handig want je kunt achterin je sleutels kwijt.
3. Hardloop short met een strak broekje erin in een felle kleur. Ik heb niet deze blauwe kleur maar een grijze die je zag in deze blogpost. Hierin zit een klein vakje aan de binnenkant verwerkt voor je sleutel.
4. Legging H&M €19,95 met ook een handig klein vakje aan de binnenkant.
5. Asics hardloopschoenen waar ik ongeveer €130 voor betaalde bij Run2Day afgelopen zomer. Deze zijn nu een stukje goedkoper.

H&M hardloop jack

Naar de sportschool gaan wil ik ook nog wel gaan doen, vooral wanneer het weer zo slecht is dat buiten rennen niet fijn is. Waarschijnlijk ga ik dan een rittenkaart halen want een abonnement nemen doe ik liever niet. En in het voorjaar wil ik weer gaan beginnen met tennis en golf.

Hoe gaat het met jullie doelen?

Zijn er nieuwe doelen bijgekomen? Heb je net als ik moeite met bepaalde doelen te halen? Vertel het me vooral in een reactie want zo kunnen we elkaar stimuleren en een steuntje in de rug geven. Geniet van je zondag en tot heel snel weer! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest

Lees vooral mijn eerste blogpost nog even door als je die gemist hebt: A better version of me #1: Change for the better.

%d bloggers liken dit: