BEAUTYBOX JUNI 2012

Afgelopen vrijdag werd mijn Beautybox gebracht door de PostNL bezorger. Wat fijn dat Beautybox is overgestapt van Selektvracht naar PostNL bezorging.  De bezorgers van Selektvracht maakten er een potje van las ik en dat gold ook bij mij. Ze vergaten briefjes in de bus te doen en kwamen niet altijd een tweede keer langs. We gaan alweer richting eind juni en dus tijd voor een nieuwe box. Dit keer een zomer editie. Kijk met me mee wat er deze maand in zit. Wil je het nog niet weten omdat je zelf de box nog moet krijgen, kijk dan natuurlijk nog niet verder.

Oh en wat een ontzettende mazzel heb ik! Iedere maand krijgen 10 abonnees een gouden wikkel. Dit betekent dat zij dan een cadeau krijgen van Beautybox. En deze maand…. heb ik een gouden wikkel! Whhaaa! Hier ben ik natuurlijk giga blij mee =) (springt gat in de lucht).

Het eerste product:

Hannah – High Quality Sun Perfection 10ml sample (fullsize 75ml €56,-)
Dit is een dagcrème met SPF 15 voor huidtype II/III dat betekent lichte tot getinte huid. De SPF die hier in zit is een natuurlijke SPF (zie dit artikel waar ik wat info geef over natuurlijke en synthetische zonnebescherming). Het voordeel daarvan is oa. dat het direct werkt en niet pas na een half uur zoals bij synthetische SPF. Leuk dat ze dit in een mooi doosje geven, kun je bijv. je lippenstift in bewaren voor in je handtas.

Het tweede product:

Neoderma – Mesogios UVA/UVB & DNA protection 75ml (fullsize variërend van €37,95 tot €44,30)
Met dit merk maakte ik kennis op het Dotts & Wellness Experience event begin juni. Het lijkt me een erg fijn product. De geur is prettig en bijna geurloos (bevat geen parfum) en de SPF is een natuurlijke! Het is voor gezicht en lichaam te gebruiken.

Het derde product:

Uniq One – All in one hair treatment 9ml sample (fullsize 150ml €15,-)
Een haarmasker dat je erin moeten laten zitten staat op de achterkant van de verpakking. Ik neem aan dat je het er de volgende dag er wel moet uitspoelen. Jammer alleen dat het 4e ingrediënt op de lijst parfum is. Lijkt me erg overbodig voor een haarmasker, zeker wanneer het er eentje is die je laat zitten en de volgende dag eruit spoelt.

Op de voorkant van de verpakking staat het volgende:
‘All in one treatment. 10 real effects.
1. repair for dry & damaged hair
2. shine & frizz control
3. heat protection
4. silkiness &  smoothness
5. hair color protection/with UVA & UVB filters
6. easier brushing & ironing
7. incredible detangling
8. long-lasting hairstyle
9. spilt ends prevention
10. adds body”

Nou dat is nogal wat! Ik denk alleen niet dat dit allemaal waargemaakt kan worden. Vooral het ‘smoothness’ en dan ook nog ‘adds body’ combinatie. Nou ik ben benieuwd en zal het snel gaan testen. Ik ga het maar eens googelen hoe ik dit het beste kan gebruiken. Is het nu een masker of echt voor al die 10 punten te gebruiken….

Het vierde product:

New York Color – Smooch Proof 16hr Lip Stain 3ml (fullsize 3ml €3,99)
De inmiddels wel bekende lip stain. Ik heb er al een paar, eentje van Max Factor en twee van Catrice. Hier ben ik wel benieuwd naar. Het zijn wel fijne producten, mits je last hebt van velletjes.

Het vijfde product:

Boots No7 – Beautiful Skin Cleansing Lotion 30ml sample (fullsize 200ml €9,45)
Een reiningsmelk van Boots eigen merk No7. Boots is een drogist uit Engeland en er zijn een aantal van in NL gevestigd. No7 heeft ook een make-up lijn. In Utrecht zit de Boots direct om het hoekje wanneer je Hoog Catherijne uitloopt bij de Albert Heijn. Deze reiningsmelk  is hypo-allergeen, maar als je ergens niet goed tegen kunt kun je niet checken op een ingrediëntenlijst. Deze is niet los bijgevoegd en staat niet op de verpakking.

Naast deze 5 producten geeft Beautybox ook nog 20% korting in de webshop van Sinner en een vouchercode wat gratis bezorging geeft voor de Boots apotheek online.

Ik ben weer erg blij met de inhoud van de Beautybox. Dit is nu mijn tweede box van Beautybox en ik ben nog steeds tevreden hierover. Als je ook een abonnement wilt dan kun je alles lezen op hun site (maandelijks opzegbaar). Zij werken net als de Glossybox met een feedback systeem, wanneer je feedback geeft over de producten spaar je voor punten. Wanneer je een bepaalde hoeveelheid punten hebt behaald, krijg je een box gratis.

xoxo Fleur

PS1 ik weet dat TNT nu PostNL heet, maar de pakketbezorgers dragen nog steeds hun oude kleding en ik ben nog erg gewend aan de oude naam.

PS2 de Juni editie is uitverkocht!