WHAT’S INSIDE THE BOX?

YEAH! De Beautybox werd vorige week zaterdag bij mij bezorgd. Zo fijn dat de box deze keer voor het einde van de maand aangeboden werd! Hopelijk zet het Beautybox team deze positieve ontwikkeling voort (hiervoor kwam de box meestal 1 week later dan beloofd). De inhoud is de laatste maanden erg fijn met hier en daar echt een top product naar mijn smaak. Benieuwd wat er deze maand in zat? Lees dan vooral verder voor duidelijke foto’s en alvast mijn eerste indruk van de producten…

Beautybox juni 2014 3Beautybox juni 2014 4Beautybox juni 2014Beautybox juni 2014 5

Zo op het eerste oog: leuke inhoud! Een aantal hele bekende merken doordat Beautybox er al langere tijd mee samenwerkt; Anatomicals, LOOkX, Scottish Fish en nu ook Rituals. Van vooral Rituals en LOOkX word ik erg blij! De producten die wat luxe aanvoelen en ogen, zijn bij mij altijd wel favoriet 😉

Beautybox juni 2014 8

1. RITUALS – Handlotion ‘Infinity’ – full size 10
Oeh, super lekker dat er weer een Rituals product in de box zit! Ik ben een groot fan van bepaalde lijnen van de Rituals. Deze is lekker fris – Sweet Orange & Japanese Mint – door de sinaasappelgeur in combinatie met de mint. De lotion is vettig maar trekt razendsnel in. Of deze lotion op de lange termijn fijn is, dat weet ik nog niet. Na een poosje testen, zal ik er een complete review over schrijven plaatsen (als ik enthousiast ben, dan zie je ‘m zeker terug, anders wellicht niet).

Beautybox juni 2014 6

2. ANATOMICALS – Self Tanning Lotion – full size 8,60
De geur vind ik niet geweldig bij een eerste keer ruiken, teveel parfum naar mijn smaak. Ik heb dit product nog niet getest maar het systeem ziet er handig uit. Misschien ga ik deze zelf testen, maar hopelijk wil een van de testpanelleden het doen. Ik ben namelijk niet een type dat vaak self-tanners gebruikt. Ten eerste omdat ik toch vrij snel bruin word in de zomer en ik heb al zoveel self-tanning producten in huis heb! Deze gaat dus getest worden door een bleek persoon uit het testpanelteam 🙂 Het is tenslotte leuk om te weten of zo’n mousse prettiger is in vergelijking met een spray tan bijvoorbeeld.

Beautybox juni 2014 9Beautybox juni 2014 10

3 & 4. SCOTTISH FINE SOAPS – Sea Help Shampoo & Sea Kelp Conditioner (sample) 50ml €4
Altijd handig om reisverpakkingen in huis te hebben van shampoo en conditioner. Dit merk heb ik vaker gezien in de BB en is prima. Wel budget volgens mij (de prijs van €4 is denk ik voor een full size verpakking van 200ml), maar prima kwaliteit denk ik. Deze producten ruiken fris en hebben niet een mega sterke geur, wat ik fijn vind, maar er zit wel duidelijk parfum in. Of dat irriterend werkt moet nog blijken. Dat kan ik pas zeggen nadat ik het heb gebruikt. Heel eerlijk gezegd denk ik niet dat ik deze producten ga testen of meenemen op reis. Tot nu toe stop ik liever mijn favoriete cosmetica in reisverpakkingen om mee te nemen. Wie weet stop ik deze in een goodiebag (als winactie) of geef ik het aan een vriendin.

Beautybox juni 2014 2

5. LOOkX – Lip & Blush stick ‘Carabana’ – full size €14,95
Een droog product als deze stick is niet mijn favoriet voor mijn mond. Mijn lippen drogen snel uit wanneer ik een matterende lipstick of gloss gebruik. Op de foto zie je dat ik ‘m al gebruikt heb, dat was natuurlijk voor afgelopen maandag! Ik deed ‘m ook bij iemand op de wangen haha. Het bleef wel lang zitten, maar geeft snel af. Je moet dit product slijpen en eigenlijk vind ik dat een groot nadeel. Het is geen goedkoop product, ik ben fan van LOOkX, maar ze hadden beter een draaisysteem kunnen maken hiervoor. Dat zie je ook terug bij Catrice en andere budget merken zoals oa. Miss Sporty, NYC, ETOS en Essence. De lipbalms die nu zo populair zijn met dat draaisysteem (lipstick en -balm in 1) kosten zo rond de €4. Van mij part mogen die slijp potloden dus verdwijnen. Dat is zo’n kliederboel tenslotte om schoon te maken (nu heb ik 4 slijpers voor verschillende soorten producten voor het gemak). En een draaisysteem kost geen moeite, bovendien verlies je geen product op die manier.

CONCLUSIE

Er zitten deze maand prima producten in. Ik ben het meest enthousiast over de handlotion. Voor mij was de inhoud deze maand minder bijzonder dan de mei box, maar ik weet wel zeker dat alle producten uit de box gebruikt gaan worden. Niet allemaal door mij, maar ze zullen zeker wel van pas komen. Zit er iets tussen waarvan jij heel graag een uitgebreide review van wilt zien? Laat het me vooral weten in de reacties! Als jij graag wilt dat van een bepaald product een review komt, dan zal het sneller online komen wanneer ik weet dat daar vraag naar is.

Als je de facebook pagina volgt van Beautybox, word je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Zo lieten ze op twitter en FB deze week weten dat de box van juli maar liefst 6 producten zal bevatten! Dat is nog niet alles; daarvan zijn er 4 full size, wow! Als je nu bestelt, wordt je box eind juli bezorgd. Dus mocht je al een poos hebben getwijfeld, dit is je kans. Ook leuk om een vriendin, je moeder of zus mee te verrassen als cadeau. Je kunt verschillende soorten abonnementen kiezen: bestellen Beautybox (maandelijks = 14,95 p/m, 3 maanden= eenmalig 44,8, 6 maanden= eenmalig 89,70 of 12 maanden= eenmalig 179,40).

Wat vind jij van de inhoud?

Ik ga nu boodschappen doen voor het avondeten, een goede bodem is altijd verstandig voor een WK wedstrijd als deze. Hopelijk winnen we en gaan we door naar de halve finale! Duim je met me mee? Fijne avond en tot snel weer. Morgen komt er een recept online van de zalmwrap die op Instagram voorbij kwam.

xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest