WHAT’S INSIDE THE BOX?

Vandaag laat ik jullie de inhoud zien. Al meer dan een jaar ben ik abonnee en vanwege de doorgaans fijne inhoud iedere maand blijft dat voorlopig nog wel zo. Echter vind ik het wel jammer dat de box iedere maand een week te laat wordt bezorgd. Ik kreeg de mei box pas op 6 juni waardoor ik nu pas kan laten zien wat er in zat. Alle vijf de producten heb ik geswatcht en sommige al een paar keer gebruikt. Kijk verder voor duidelijke foto’s, swatches en mijn ervaring met de producten…

Voordat je verder leest, verklap ik wel alvast dat ik niet dol enthousiast werd van de inhoud. De april box was wel echt super. Dit keer viel de inhoud dus een beetje tegen. Het zijn stuk voor stuk prima of zelfs best leuke producten, maar … als je net als ik al langer abonnee bent van de Beautybox is het niet heel verrassend dit keer. Ben je pas een paar maanden abonnee, dan zal de inhoud je wel beter bevallen denk ik. Waarom ik niet heel erg blij werd van sommige producten vertel ik per product verder in dit artikel.

BEAUTYBOX MEI

BB mei 2014 1 BB mei 2014 2 BB mei 2014 15 BB mei 2014 16 BB mei 2014 17

1. BEAUTY UK Lipstick – full size €5,00
Dit merk heb ik vaker voorbij zien komen in de BB. Een budget merk waar niets mis mee is. De kleur echter vind ik slecht gekozen voor een box aangezien deze ENORM fel is. Het is een soort oranje/rood tint die fluor overkomt wanneer je deze draagt. Het zal erg mooi staan bij iemand met een getinte huid, maar bij mij staat het niet mooi. Natuurlijk is dat een kwestie van smaak. Maar liever zie ik dat ze voortaan wat meer gangbare tinten in de box stoppen ipv. felle tinten. Wel is het zo dat deze tint erg hip is, dus je volgt wel de trend wanneer je een felle oranje/rode kleur lipstick draagt. Echter zie ik liever iets gangbaardere tinten voortaan aangezien ik vaker lipsticks heb ontvangen in de boxen en er slechts 1x eerder een kleur in zat die mij wel mooi staat. Mijn favoriete kleur is koraalroze en alles wat zacht roze is, vind ik ook leuk om te krijgen. Je ziet op de swatches duidelijk dat de kleur mat is. Wanneer ik de lipstick afhap en een zachtroze kleur gloss eroverheen aanbreng, kan het er voor overdag toch mee door. Op de foto met de lipswatch zie je niet dat het mij niet staat, maar de full face foto’s waren mislukt…

BB mei 2014 8 BB mei 2014 9 BB mei 2014 10BB mei 2014 14

2. INGLOTNagellak – full size €9,00
Een barbie roze kleurtje. Lekker vrolijk voor de zomer, niets mis mee. Met twee laagjes dekt de lak prima. Het kwastje is niet heel erg fijn vind ik om te gebruiken (ik ben fan van de Catrice en Rimmel kwasten, breder en rond) maar voldoet wel. Op de foto hieronder zie je een laagje van de lak.

 BB mei 2014 6 BB mei 2014 7

3. IDCShowergel – 100ml €3,95 (deze sample bevat 50ml)
Deze gel ruikt heel sterk naar citroen, lekker fris. Een prima showergel om te gebruiken voor dagelijks douchen. Na het douchen heb je een subtiele citroen frisse geur op de huid.

BB mei 2014 3BB mei 2014 5

4. IDCBodylotion – 100ml €3,95 (deze sample bevat 50ml)
De bodylotion ruikt ook sterk naar citroen. Het merk IDC kende ik nog niet. Ik ben het nog nergens tegen gekomen en vraag me dan ook af waarom het in de beautybox zit. Wanneer je naar de site van Beautybox gaat en op bestellen klikt bij dit product, word je terug gestuurd naar de homepage. Kortom, je zult zelf moeten uitzoeken waar het te koop is in Nederland… Van mij mogen ze voortaan een product doen in de box wat gemakkelijk te koop is in de drogist of in een fijne webshop. Tja, ik blijf kritisch, want dat hoort nu eenmaal bij bloggen denk ik dan maar. Waarom zou ik anders schrijven over de inhoud van de boxen iedere maand, toch? 😉

BB mei 2014 4

Oh en over de bodylotion zelf: ik vind ‘m lekker ruiken, maar zou deze niet vaak gebruiken. Het is een sample en de bodylotion krijg je niet gemakkelijk uit een flesje als deze. Dat betekent dat het ideaal is voor op reis deze verpakking, maar niet voor dagelijks gebruik. Geef mij maar een tube, die kun je makkelijk leeg knijpen.

5. GOLDEN ROSEBronzing Powder – full size €11,95
Dit merk heb ik vaker in de box gezien en is een prima merk maar toont wel wat goedkoop. De print op de bronzer daarentegen, ziet er super mooi en leuk uit! Ik heb deze alleen nog maar geswatcht en het pigment ziet er goed uit. Het is een redelijk donkere kleur, dus niet geschikt voor de bleke huidjes. Voor mijn huid is ‘ ie perfect, want zo’n diepe donkere kleur heb ik van de merken CARGO en Rimmel (deze laatste is mijn favoriete bronzer en toont na 4 jaar inmiddels veel pan -de tinnen onderkant). Zoals je ziet op de swatch is de bronzer mat. Ik ga deze geven aan een testpanellid of een vriendin aangezien ik al zoveel bronzers heb met dezelfde tint.

BB mei 2014 11 BB mei 2014 12 BB mei 2014 13

Al met al dus een prima box, maar voor een abonnee die al heel lang lid is, is het niet echt een verrassende inhoud deze keer. Er zitten 3 full size producten is, wat heel netjes is. En de samples zijn erg handig voor op reis. Ik ga denk ik bijna niets vaak gebruiken van deze producten, maar kan er vast een ander blij mee maken. De nagellak is iets te liefjes voor mij en de lipstick te fel. Ach, je kunt niet elke maand feest hebben. Hopelijk zit er in de volgende box weer net zoveel leuke producten als in de april box (en hopelijk leest het BB team deze blogpost ;)).

Tot snel weer en een hele fijne WK avond! xoxo Fleur

Volg je mij al? Twitter / Facebook / Bloglovin’ / Instagram / Youtube / Pinterest