WHAT’S INSIDE THE BOX?

Eergisteren werd bij mij de nieuwe beautybox weer bezorgd. Vanwege het seizoen is de box gevuld met handige zomerse producten liet Beautybox weten via Facebook. Ook zo benieuwd naar de inhoud? Ik laat het je zien in deze blogpost…

 

Beautytbox juni 2015 1 Beautytbox juni 2015 2Beautytbox juni 2015 3

Het kaartje kan ik niet meer vinden… gistermiddag maakte ik de foto’s en s’avonds heb ik me rot gezocht naar het informatiekaartje, maar helaas. Ik vertel kort iets over de producten maar kan er dus niet bij vermelden wat de prijzen zijn.

Beautytbox juni 2015 4

Een dagcrème van Drs. Hans Schreuder met maar liefst 100 ml inhoud. Hij ruikt prettig, fris en verder redelijk neutraal en is iets romig. Het duurt eventjes voordat de crème is ingetrokken. Ik zal ‘m gaan testen de komende tijd want ik kan wel een hydraterende crème gebruiken op het moment.

Beautytbox juni 2015 8

Ook zat er een fijne handcrème in de box. Deze is van IDC Institute, een nog onbekend merk voor mij. Hij ruikt heel erg mild, als ik het moet omschrijven de geur: fris en schoon. Heel prettig in ieder geval. De tube bevat 75ml en kan dus lekker lang mee. De crème trekt heel snel in, nog een pluspunt dus.

Beautytbox juni 2015 6Beautytbox juni 2015 7

Dan deze blush van het merk Beauty UK (kleur no.4 rustic peach). Een hele gangbare kleur die veel mensen goed zal staan denk ik. De pigmentatie is best heftig, je hebt dus maar een klein beetje nodig voor de wangen. Op de foto bovenaan toont ‘ie wat lichter dan ‘ie eigenlijk is. Zoals op de swatch is de kleur in het echt.

Beautytbox juni 2015 5

Een spf 10 olie van het merk NO-AD. Hier ben ik niet zo enthousiast over, maar dat komt door de geur: kokos. Daar houd ik echt niet van… De fles bevat 250ml en heeft een spraydop.

Beautytbox juni 2015 9

En als laatste bevat de box deze tandpasta van Himalaya. Hij ruikt heftig naar mint en is ietsje kruidig. Vanavond ga ik deze maar eens proberen.

Een leuke inhoud deze maand. Niet alles is misschien helemaal aan mij besteed, maar ik vind de dagcrème, handcrème en blush heel erg fijn om te gaan proberen. Enkele producten zullen wellicht nog online komen als review. Zit er iets bij waar je meer over wilt weten, vertel het me dan in de comments.

Wat voor een dagcrème gebruik jij nu?

Tot snel weer, xoxo Fleur