WHAT’S INSIDE THE BOX?

Vandaag laat ik je zien wat er in mijn Beautybox zat. Er zijn altijd verschillende versies en ik ben iedere maand altijd weer reuze benieuwd wat er in zit. Soms valt de inhoud ietsje tegen, maar tot nu toe vind ik de Beautybox nog altijd de beste die bij mij past. Als je de box nog niet hebt ontvangen en het een verrassing wilt laten zijn, lees dan natuurlijk niet verder! Ben je nieuwsgierig naar mijn inhoud en wat ik er van vind, kijk dan vooral wél verder….

LET’S HAVE A LOOK

 

Beautybox mei 2013 Beautybox mei 2013 Beautybox mei 2013

Beautybox mei 2013

Beautybox mei 2013

DE INHOUD

BIO-OIL
Full size: € 12,15 / 60ml
Dit product ken ik al een hele poos. Niet erg vernieuwend maar wel een fijn product. Het hydrateert en maakt de huid direct zacht.

Mijn ervaring: Of het echt helpt tegen striae en het vervagen van littekenweefsel durf ik niet met zekerheid te zeggen. Bij mij hielp het wel om ze sneller te laten vervagen en in sommige gevallen te laten verdwijnen. Ik heb gelukkig weinig last van striae en littekens. Dus echt goed testen lukt dan minder goed. Het is een betaalbaar product dat zeker prettig is in gebruik. Bij de drogist kun je een full size verpakking van 60ml al voor € 11 of €10 of iets minder kopen wanneer het in de aanbieding is.

TRIND – Moisturizing Nail Balsem
Full Size € 14,95 per stuk
Ideaal voor mij dat deze balsem in de box zit deze maand. Mijn nagels zijn nog steeds niet helemaal hersteld van de winter. Soms breekt er een nagel af of scheurt de toplaag er een beetje af. Ik zie hier en daar nog flinke droge plekken waar het wellicht binnenkort gaat scheuren. Hopelijk werkt deze balsem goed wanneer ik het iedere dag inmasseer en worden ze weer sterk en glanzend.

Mijn ervaring tot nu toe: de balsem trekt snel in en is een klein beetje olie achtig in het begin maar voelt na het inmasseren meer aan als een crème, meer balsem-achtig dus. Ik kan direct zien dat er vocht in de nagels trekt. Het oppervlakte ziet er ook snel minder droog uit. Nu hoop ik dat deze balsem de belofte kan waarmaken over twee weken. Daar zou ik namelijk wel echt super blij mee zijn. Dan ga ik met sterke, gezonde en gehydrateerde nagels de zomer tegemoet.

DECLEOR – Sample kit aroma néroli
Full Size AromessenceTM néroli – Sérum essentiel € 54,40/15 ml, Baume de nuit essentiel néroli €39,15/15 ml
Van dit merk heb ik goede reviews gelezen en verhalen over gehoord. Mijn zus gebruikt deze lijn voor haar gezichtsverzorging en is zeer tevreden. Lekker dus dat ik nu ook eens een paar producten hiervan kan testen en het zelf kan ervaren.

Mijn ervaring: Het serum voelt lekker aan, erg olie-achtig maar dat vind ik wel fijn. Het trekt prima in en voelt lekker aan voor de nacht. De nachtcrème voelt erg stevig aan en smelt door de warmte van de huid waardoor het prima uitsmeert. Je hebt er niet veel van nodig want het voelt enorm rijk aan. Ik heb beide producten nu twee nachten gebruikt en kan nog niets zeggen over de werking maar het voelt wel erg prettig aan.

GLISS KUR ULTIMATE OIL ELIXER – Conditioner
Full Size € 5,19
Deze conditioner ruikt best lekker. Ik heb nog nooit producten van GLISS KUR gebruikt en ben benieuwd naar deze conditioner. Nooit verkeerd om een goed voedende conditioner in huis te hebben. Niet direct een product waar ik heel enthousiast van wordt voor een beautybox, maar ook niet vervelend =)

LOOKX – Oogpotlood
Full Size € 17,65 per stuk
Dit vind ik nou wel echt een leuk product. Een paars oogpotlood die je niet hoeft te slijpen maar super handig met een draaiknop.

Mijn ervaring: De kleur vind ik mooi. Wel wat donker dus niet direct heel erg paars. Wanneer je het uitvaagt met een kwast (smudgen) zie je beter dat het paars is en komt er een beetje metallic glansje tevoorschijn. Het merk LOOkX vind ik top kwaliteit, heb er meerdere producten van in mijn stash. Deze is goed waterproof en krijg je met water niet snel verwijderd. Hier kan ik leuke vorlijke kleurige ooglooks mee maken deze lente en zomer of een meer naturel in combinatie met bruintinten.

Extraatje:

PRODENT WHITE NOW
Full Size € 2,99 / 75ml
Oh hier ben ik erg nieuwsgierig naar! Ik ga deze snel testen want ik kan wel wat wittere tanden gebruiken eigenlijk. Mijn voortanden zijn gelukkig niet zo gelig maar mijn hoektanden helaas wel. Beautybox zegt dat deze echt direct werkt, ik ga het hopelijk meemaken =D

Al met al vind ik de box leuk deze maand. Minder enthousiast ben ik met de BIO-OIL omdat deze al zo bekend zijn en ik het jaren geleden al heb gebruikt (wel met plezier overigens). De conditioner had van mij niet zo gehoeven. Wél ben ik erg te spreken over de TRIND balsem en het oogpotlood. Die heb ik al kunnen gebruiken en vind ik echt heel erg fijn werken. Of de tantpasta kan waarmaken wat het merk beloofd moet ik nog gaan ervaren…

Wat vinden jullie van deze box?

Heb jij ook een abonnement op een box? Zoja, welke en wat is jouw ervaring daarmee? Ik hoor het allemaal heel graag. De Glossybox heb ik sinds december niet meer (op één losse editie daar gelaten) en de Stylecase heb ik twee keer besteld (na april is de Stylecase ermee opgehouden). De By Vicky box heb ik een keer ontvangen en ook de Truly Yours box. Tot nu toe vind ik nog steeds de Beautybox het fijnst.

Willen jullie liever een unboxing video zien van de Beautybox volgende maand? Let me know in de comments, dan zal ik de volgende keer een video opnemen ipv foto’s.

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: