Het merk Sustilo leerde ik zo’n twee jaar geleden kennen. Ik was op een feest in Panama (Club in Amsterdam) met mijn zus. Je kon daar meedoen aan een wedstrijd: best geklede vrouw van de avond. Voor de gein hebben we meegedaan en toen kregen we een ketting om van Sustilo, zo’n heerlijke foute naamketting met bling bling letters (steentjes).

Na die gezellige avond stappen in Amsterdam is de naam Sustilo blijven hangen. Er zit een winkel in oa. Amsterdam, erg jong en hip merk. Doet me een beetje denken aan een kruising tussen Only en H&M devided. Casual & een beetje netjes gecombineerd op een vlotte manier. Laatst abonneerde ik mij op hun nieuwsbrief en ik raakte direct nieuwsgierig naar de kleding!

Ik bestelde maar niets omdat ik momenteel wat krap bij kas zit. Alleen zag ik op een gegeven moment in mijn mailbox dat ze ook speciale day dails hebben. Dat heet 2dayslook en dat houdt in dat nieuwe artikelen voor een spotprijs worden verkocht gedurende 24uur. Je krijgt de items per mail binnen en hoeft daardoor niet steeds de site te bezoeken, handig! En ik zag iets wat mij heel erg beviel, twee hele leuke kledingstukken, een strapless jurkje en een leuk t-shirt. Ik heb toen dus een bestelling geplaatst en een paar dagen geleden nog eentje. In totaal heb ik 5 dingen besteld, waarvan 4 kledingstukken en 1 beautyproduct.

Kijk je mee naar wat ik heb besteld?


No77 shirt was een 2dayslook en daarom van €9,95 afgeprijsd naar €3,95 / Rechter top, shoulder off in beige €12,95 (sale, was eerst €19,95)

Het linker shirt heb ik in het wit besteld. Ik vind het heel leuk dat er Paris opstaat en het jaartal heeft voor mij ook nog een betekenis (geboortejaar van mijn vriend). Niet dat ik het nodig vind dat de prints een betekenis voor mij moet hebben, maar het moet me natuurlijk wel aanspreken, logisch 😉


Jurkje: €9,95 maar het was 2dayslook dus slechts €4,95 / De Wet Towel Wipesk €3,95

Ik hou van strapless en ook heel erg van one off shoulder. En dan vooral de one off dat er dus wel 2 mouwen aan zitten, maar één van de twee afzakt. Staat zo heerlijk nonchalant =) Het ziet er niet zo warm uit, maar het kan ook zeker in de herfst en winter gedragen worden. Gewoon slim combineren, bijv. een lang vest over de strapless jurk en je hebt het lekker warm, helemaal wanneer je er mooie klassieke zwarte leren laarzen bij draagt.
EDIT: ik heb dit strapless jurkje verkocht voor de aankoop prijs want het zat niet mooi. Een lezeres kwam er zelf mee dat ze het graag wilde over kopen, hup opgelost =)


Deze jurk kun je prima dragen in de herfst. Bijv. met laarzen en een blazer of met pumps en een dikke panty. Het is echt zo’n jurkje dat je lekker het hele jaar door kunt dragen.

Hoeveel deze jurk normaal kost weet ik niet, maar dat zal wel rond de €20,- zijn vermoed ik. Ze gebruiken regelmatig de outfits van Hollywood strerren ter inspiratie voor hun kleding zo te zien. Dit is iets wat WELIKEFASHION.com ook doet (wie er eerder mee was zou ik niet weten), stimulerend bedoeld natuurlijk zodat ze hopelijk meer van dat kledingstuk verkopen. Slimme marketing truc.

Ik kan niet wachten tot mijn bestellingen binnen zijn. Ik heb in totaal €33,75 uitgegeven. Dat is echt super budget voor 4 kledingstukken (waarvan zelfs 2 jurken zijn! =O) en een pak reinigingsdoekjes. Het zou ongeveer 8-15 dagen voordat het bezorgd wordt. Op 29 september heb ik de 1ste bestelling gemaakt en de 2de op 9 oktober. Hopelijk verloopt het vlot en hoef ik niet al te lang te wachten. Wanneer ik alles binnen heb, zal ik een shoplog maken voor jullie.

Hebben jullie al nieuwe kleding gekocht voor de herfst?

Wil je trouwens weten welke interessant Sales er zijn, welke kortingen er gelden en of er speciale acties zijn bij winkels (webshops)? Dan kun je altijd kijken op deze pagina op mijn site. Ik hou dit overzicht up to date en werk het daarom elke zondag bij (soms een keertje niet). Daar kun je dus altijd even spieken, vooral voor de kortingscodes interessant =)

Hou jij van winkelen?

Ga jij liever in je eentje winkelen of neem je liever je moeder, zus of beste vriendin mee om te shoppen. Of hou je niet zo winkelen en ben je meer van het online shoppen?

Ik heb een voorkeur voor in de winkels shoppen omdat online lastig is vanwege het niet kunnen passen. Verder ga ik graag met mijn moeder en zus shoppen en soms ook met een vriendin. Alleen doe ik dat maar een paar keer per jaar, want het liefst ga ik alleen shoppen. Dan kun je echt alle tijd ervoor nemen en hoef je nergens rekening mee te houden. Heel soms twijfel ik ergens over en dan gebeurd het wel eens dat ik een goede vriendin (of zelfs mijn moeder) meesleep naar die bepaalde winkel waar ik dat leuke jurkje had gepast. Normaal koop ik nooit iets wanneer ik twijfel, maar ja, soms twijfel je zonder dat het nodig is. En dan kan een kritisch meekijkend oog toch nét even helpen. Heb jij dat ook? Vraag jij wel eens om advies? Ik vraag het liever niet aan het personeel. Natuurlijk komt het voor dat ik wel eens heel prettig geholpen wordt, maar meestal vind ik het vervelend wanneer het personeel mee gaat lopen kijken naar hoe iets staat. Vaak genoeg zeggen ze iets wat in mijn ogen compleet onwaar is (‘Oh dat staat je geweldig!’ en je ziet zelf allang dat het helemaal verkeerd zit/staat).

Herkenbaar?

xoxo Fleur

Bron van alle afbeeldingen: www.sustilo.com
%d bloggers liken dit: