Er zijn allerlei lipscrubs op de markt weet ik sinds kort. Echter zou ik niet snel mijn geld uitgeven aan een lipscrub. Ik gebruik al jaren gewoon een tandenborstel om mijn lippen te scrubben. Daarvoor gebruik ik een soft tandenborstel. Veel gemakkelijker in mijn ogen. Je gebruikt de soft tandenborstel op je lippen met ronddraaiende bewegingen. Het helpt om de velletjes te verwijderen en het verbetert de bloedsomloop in de lippen. Niet hard drukken, je lippen zijn gevoelig en daar moet je zuinig mee zijn. De huid daar is erg dun.

Vergeet niet, vooral nu in de winter de lippen snel uitdrogen, regelmatig te scrubben. Leg de tandenborstel op een plek waar het goed zichtbaar is, anders vergeet je het regelmatig te doen. Als het niet in het zicht ligt waar je je dagelijkse beautyhandelingen uitvoert, dan vergeet je het, is mijn ervaring. Kies dus een plek waarbij je het niet over het hoofd ziet.

Vaarwel droge velletjes! Hello zachte roze lippen =D

xoxo Fleur