PRETTY PICTURES

Onlangs liet ik jullie mijn nieuwe visitekaartjes zien. Nu heb ik bij Webprint.nl een aantal mooie foto’s op canvas laten zetten en vandaag laat ik deze aan je zien. Ze hangen nog niet aan de muren maar komen deze zomer zeker op een mooi plekje te hangen wanneer ik verhuisd ben…

Nog niet eerder had ik foto’s op canvas laten zetten. Ik heb dus geen vergelijkingsmateriaal wat dat betreft. Wel heb ik bij verschillende vrienden canvas doeken bekeken. Oordelen of het goede kwaliteit is, lukt dus wel. Ik koos voor twee kleine doeken met natuurfoto’s en een grotere waar ik samen met mijn vriend opsta.

webprint.nl canvas 1

Deze foto heb ik genomen op de Hilversumse heide. Ik was daar een paar jaar geleden toen ik op huis en hond paste van een vriendin voor 1 week. Als je heel goed kijkt, zie je de herten grazen. Dat was zo bijzonder om iedere ochtend te zien! En die miststrepen… ik vind de foto heel goed geslaagd, een soort mysterieuze sfeer.

webprint.nl canvas 2

Deze foto maakte ik in het Corversbos afgelopen jaar. Een mooie zonsondergang vastgelegd op een plek waar ik heel vaak wandel wanneer ik bij mijn ouders ben in Hilversum. Die kleuren, oranje/roze, I Love It!

webprint.nl canvas 3

En het laatste ‘pronkstuk’ haha. Hier zie je mijn vriend en ik tijdens een dagje relaxen op een eilandje op de Loosdrechtse plassen. Lekker helemaal happy de peppy 😉

De canvasdoeken van de natuurfoto’s hebben het volgende formaat: 20x30x2 cm en kosten € 11,95 per stuk. Het canvas met mijn vriend en mij erop heeft het formaat 30x40x2 cm en kost € 22,95 per stuk.

Wat vind jij van deze canvas doeken?

Ik kan niet wachten om ze te allemaal een mooi plekje te geven!

xoxo Fleur

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Webprint.nl