YEAH FINALLY

Het heeft een paar jaar geduurd, maar ik heb nu dan eindelijk mijn eigen visitekaartjes! Ik ben er super blij mee :). Bij de foto webshop van Webprint.nl heb ik ze besteld. Lees vooral verder als je benieuwd bent naar het resultaat…

Mijn blog startte ik op 3 mei 2010. In die tijd schreef ik met een gratis site, namelijk www.fleursbeautytips.wordpress.com. Na een paar jaar wilde ik wel een meer professioneel uiterlijk. En dus koos ik voor een eigen domein en was www.fleursbeautytips.nl geboren. Ik lanceerde de nieuwe site in mei 2013 met een feestje en een compleet nieuw uiterlijk. Toch had ik nog steeds geen visitekaartjes. Afgelopen jaar kreeg ik een mail van Webprint.nl met de vraag of ik wilde samenwerken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Eindelijk dan kaartjes om te kunnen geven op bijvoorbeeld events. Ik mocht voor 50 euro een bestelling plaatsen. De visitekaartjes kostte € 18,89 en je krijgt hiervoor stevige kaartjes (8,5 x 5,5cm) en het zijn 99 stuks. Ik bestelde nog veel meer producten, want ik won afgelopen winter ook nog eens 75 euro shoptegoed via de blog Curvacious.nl. Er volgen de komende tijd dus nog meer blogs over mijn bestellingen bij webprint.nl (oa. canvasdoeken en een fotoalbum).

De layout van de kaartjes komen overeen met de layout van mijn blog. Ik gebruikte de header foto van mijn blog voor de voorkant en daaronder staat de nodige informatie om mij te kunnen bereiken. In een oogopslag zie je wat ik doe en wat je kunt vinden op mijn blog. Op de achterkant zie je een foto van mij. In Amerika is het heel gewoon om een foto van jezelf op je visitekaartje af te beelden. Het leek mij ook wel handig en daarom koos ik hiervoor.

Webprint.nl visitekaartjes

Nu heb ik in mijn Fab. portemonnee standaard een aantal kaartjes zitten om weg te kunnen geven. Het enige wat mooier had gekund aan de voorkant: de tekst ‘beauty, fashion & lifestyle’ had duidelijker gemogen. Het is te lezen, maar je moet wel heel goed kijken. Voor wanneer ik weer nieuwe kaartjes laat maken, zal ik erop letten dat de foto die ik gebruik (de header in dit geval) meer megapixels heeft voor een betere kwaliteit. Dit ligt dus zeker niet aan de kwaliteit van webprint.nl maar aan de grote van de header foto die ik hiervoor heb gebruikt. Ik ben namelijk verder helemaal tevreden over de service en kwaliteit van webprint.nl.

Wat vind jij van mijn visitekaartjes?

xoxo Fleur

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Webprint.nl