What’s coming soon?

De laatste tijd heb ik niet heel veel nieuwe reviews aan jullie laten zien. Dit heeft te maken met het volgende… ik ben voornamelijk heel veel aan het testen. Materiaal genoeg om nu al reviews te schrijven hoor, maar reviews schrijven nemen altijd veel tijd in beslag. Waarom? Nou ik maak eerst productfoto’s, daarna ga ik een periode lang het product testen en wanneer ik een langere periode het product heb gebruikt en zeker weet dat ik er een goed oordeel over kan vellen… dán pas ga ik de review schrijven en uitwerken. Ik ga dan eerst de foto’s bewerken (de mooiste uitkiezen, bijsnijden waar nodig, kleur of contrast een beetje aanpassen en het MB verkleinen tot een gangbare KB), vervolgens een inleiding schrijven en de gehele review, de foto’s oploaden, de lay-out aanpassen, natuurlijk de spelling en zinsbouw 2x controleren en dan … dan pas is de review echt klaar. Dan plan ik de blogpost in en controleer ik ook nog een paar keer of echt alles klopt van lay-out tot aan spelling aan toe (check check, dubbel check haha).

Je begrijpt misschien wel waarom ik dan soms kies voor een iets minder tijdrovende blogpost. Natuurlijk blijf ik bezig met testen en foto’s maken. De laatste maanden koop ik bijna nooit meer nieuwe producten, simpel weg omdat ik al genoeg in huis heb. Echter moet ik er nu rekening mee houden dat niet alles wat ik in huis heb nog interessant is om over te schrijven in de vorm van een review. Dit kan verschillende redenen hebben, het is niet meer te koop omdat het een LE (limited edition) was of het is misschien niet meer zo’n nieuw product óf ik ben er niet zo tevreden over en wil er misschien helemaal niet over schrijven…

Maar nu heb ik héél veel tijd gestopt in het maken van foto’s de afgelopen weken én ik ben al een poos bezig met bewust bepaalde producten goed te testen… dus dat betekent veel nieuwe reviews die ik zal gaan schrijven voor jullie. In deze blogpost zal ik vast verklappen welke reviews er aan zullen komen.

Het zijn verschillende cosmetica producten, recepten en handige gebruiksvoorwerpen…

Kijk maar mee!

(NB op willekeurige volgorde; bij sommige foto’s heeft het nut om even met je muis over de foto te gaan, want dan verschijnt er extra info over de foto… ja het is wel een sneak preview hè =P)

Zo dat waren ze alweer, 13 stuks maar liefst! Ik heb een hoop te doen deze weken haha 😉

Kijken jullie ernaar uit om reviews/blogposts te lezen over deze producten?

Als je echt een voorkeur hebt, geef maar aan in de comments welke je het liefst als eerste ziet. Dan zal ik daar rekening mee houden en die sneller plaatsen dan de andere producten. Het enige waar ik nog even mee wacht is de slakkengel van de Tuinen. Ik gebruik deze nu een poos, maar wil nog even doorgaan met smeren (nog een paar weken) voordat ik een review schrijf. Ik gebruik de gel voornamelijk voor het vervagen van littekens… en dat heeft natuurlijk wel even tijd nodig voordat je echt zichtbaar (meetbaar) resultaat kunt zien. Ik heb foto’s gemaakt van mijn knie, scheenbenen en een paar plekjes op hand en onderarm en dan hoop ik dat het over een paar weken meetbaar is om weer na foto’s te maken. Sowieso komen er voor en na foto’s natuurlijk, maar ik hoop uiteraard dat er echt verschil zal zijn.

Ik heb nog veel meer producten waar ik al foto’s van heb gemaakt… maar voor nu leek me dit wel meer dan voldoende voor een sneak preview. Natuurlijk komen er tussendoor ook nog andere soorten blogpost online. Zo komt er een outfit foto aan en een Event #2 verslag, daarnaast zullen er ook nog SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN blogpost verschijnen. Dus gewoon zoals jullie (vaste lezers) gewend zijn van mij.

Misschien is het je opgevallen dat ik nog niet elke week vast op de wo, vr en zondagen nieuwe updates online gooi…. maar ik ben druk met afstuderen (ja nog stééds ja helaas, einde is nu wel inzicht) en ik doe mijn best nu om vooruit te schrijven. In de weekeinden en avonden zal ik dus vooral bloggen om zo minimaal deze 3 vaste dagen nieuwe artikelen voor jullie online te zetten. Als je tips hebt (mocht je zelf een blogger zijn) of je wilt er iets anders over kwijt, laat het me vooral weten in de comments! Velen van jullie lezen dit allemaal wel, maar laten niet snel een reactie achter. Hoeft ook niet, maar elke reactie vind ik super leuk en ik reageer ook vaak op reacties (zijn er ook nog niet zo veel hihi =)). Zeker wanneer je een vraag stelt, komt er van mij sowieso een reactie terug.

Je mag natuurlijk ook feedback geven wanneer je iets opmerkt of iets minder leuk vindt (of juist wél heel leuk). Alle feedback is welkom zolang het maar opbouwend is. Oh en ik heb nog een leuk nieuwtje…

Over een tijdje gaat mijn site over naar een .nl. Dan is het dus geen wordpress.com blog meer, maar eindelijk FleursBeautyTips.nl. Iets wat ik al heel lang wilde. Nu ik iets aan het groeien ben als Beauty/fashion/lifestyle blogger en wat minder kosten heb, kan ik dan ook eindelijk die stap zetten. Nu wel ik wel waken dat ik echt alleen in mijn vrije uurtjes blog want de verleiding is groot om elke dag uren werk in mijn blog te stoppen. Leuk hoor, maar mijn prioriteit moet echt liggen bij afstuderen anders ben ik over 10 jaar nog niet klaar haha (nee écht, ik ken mezelf).

En een tweede nieuwtje: heb je al gezien dat ik een nieuwe pagina heb toegevoegd? De pagina heet portfolio visagie en bevat allelei visagie materiaal van mijn hand. Mocht je iemand kennen die hier zeker weten in geïnteresseerd is (aankomende bruid of een fotograaf die een visagiste zoekt…), ik zou zeggen, stuur een linkje of vertel ‘Fleurs Beauty Tips’ googlen en ze vinden mijn site snel genoeg =D. Ik vind het natuurlijk ook leuk als je laat weten wat je vindt van mijn nieuwe pagina of misschien heb je tips ofzo over de lay-out die ik kan meenemen (voor mijn nieuwe site).

Ik wens iedereen een hele fijne nieuwe week toe!

Werkse en/of studeerze allemaal. En vergeet niet ook te ontspannen & genieten als het zonnetje zich laat zien en je hebt de gelegenheid =D

xoxo Fleur