TRIWA winactieWINACTIES AANKONDIGING

Zoals jullie onlangs al konden lezen, organiseer ik een Event op vrijdag 3 mei. Met mijn lezers, familie en vrienden ga ik er een leuke avond van maken. Die avond lanceer ik fleursbeautytips.nl én vieren we dat mijn blog die dag alweer 3 jaar bestaat! Omdat ik dit graag met mijn lezers wil vieren & jullie ook in het zonnetje wil zetten, organiseer ik verschillende leuke winacties! Vandaag vertel ik je welke winacties er allemaal aankomen. Ik heb mijn best gedaan om jullie iets moois aan te mogen bieden en in mijn ogen is dat erg goed gelukt haha. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan vooral verder en kom er achter waar je komende week allemaal kans op kunt maken…

De dagen tot vrijdag 3 mei komen de volgende winacties online:
  • Namens Kyra, eigenaresse van de leuke Belissima webshop, mag ik een super mooi Clarins pakket weggeven! Clarins is een erg fijn cosmetica merk dat zijn oorsprong in Frankrijk heeft. Je vindt in de Belissima webshop een overschot aan mooie Clarins producten. Regelmatig heeft de shop interessante aanbiedingen. Sowieso hanteren ze scherpe prijzen en hou vooral de leuke acties in de gaten waarbij je een cadeausetje gratis bij je bestelling krijgt. Ken je het merk nog niet of wil je het liever eerst even zelf testen voordat je iets online koopt, kijk dan even bij de parfumerie bij jou in de buurt. Een heel aantal parfumerieën verkoopt Clarins, zoals de Douglas, ICI PARIS XL, DA drogist en parfumerie MOOI. Ik volg Kyra op twitter en facebook en ben groot fan van de Clarins producten als de foundation, lipgloss en huidverzorging van Clarins.

Belissima winactie

  • Kish.nl heeft een súper winactie voor ons in petto. Op vrijdag 3 mei zal deze winactie online komen. Dit is er ook eentje die je niet wilt mislopen. In het verleden schreef ik regelmatig blogs over het merk Triwa. Een zweeds horloge merk dat al sinds een aantal jaren razend populair is. Hippe horloges die stylish zijn maar ook nog eens van goede kwaliteit. Ik heb bijvoorbeeld twee Triwa horloges gekocht een paar jaar geleden en ben nog steeds dol op ze. Ik mag één horloge verloten onder de deelnemers. Het gaat om twee hele hippe TRIWA horloges uit de nieuwste collectie twv €99,95. De winnaar krijgt er nog een extra horlogeband bij naar keuze, twv. €25 (deze bekijk je in het overzicht). Deze winactie komt vrijdag 3 mei online, de dag van de lancering! Te gekke actie, niet waar! De koraalroze is nu al mijn favoriet, die zet ik op mijn wishlist hihi. En de blauwe vind ik lekker vrolijk. Je kunt dus kans maken op de Coral rubber Lomin of de Aqua rubber Lomin vanaf aanstaande vrijdag!

Winactie TRIWA horloges Coral en Aqua

Kish.nl kun je volgen via Facebook, Twitter, Youtube en Pinterest.

  • Meerdere malen vertelde ik over de BodieBoost Lifestyle, opgericht door Charlotte Willems. Ik interviewde haar onlangs en liet haar een exemplaar van haar boek signeren voor jullie. Namens Charlotte mag ik een BodieBoost boek weggeven! Heb jij plannen om wat kilo’s af te vallen, maar lukt het niet zo gemakkelijk, dan raad ik je deze methode van harte aan. Sinds ik ben begonnen aan deze lifestyle, ben ik 2,5 kg verloren. Je kunt de lifestyle heel erg strikt volgen, wat echt wel te doen is. Of je valt wat langzamer af wanneer je net als niet álle regels 100% toepast zoals in het boek beschreven. Hoe dan ook, het boek geeft je enorme houvast en het is echt wel een eye-opener. Hoewel de methode misschien wel een beetje voor de hand ligt, is het mij nog niet gelukt om netjes op gewicht te blijven na weer een afval periode. Er staat voor 10 weken menu’s in, ontbijt, lunch én avondeten met de boodschappenlijst. Hierna ken je de methode zo goed, dat je het gemakkelijk zelf kunt voortzetten als je nog meer kilo’s kwijt moet raken. Het is een nieuwe manier van gezond leven. Eentje die écht vol te houden is voortaan. Je zult dus niet meer jo-jo-en maar vanaf nu is dit een ‘new way of life’. Charlotte plaatst regelmatig interessante blogs op haar site, twittert, beheert een community op facebook én maakt youtube video’s. Allemaal kanalen waar zij jou helpt om het vol te houden, meer informatie te geven en al jouw vragen te beantwoorden.

Winactie gesigneerd exemplaar BodieBoost

  • Namens Glashangers.nl mag ik €25 shoptegoed weggeven! Deze webshop verkoopt allerlei mooie & geestige sieraden gemaakt van glas. Veel kleuren en erg originele designs zorgen dat het de eyecatcher is van jouw look. Je maakt dus kans op €25 shoptegoed wat je vrij kunt besteden naar jouw smaak! Neem alvast een kijkje in de webshop via de link en hou komende week mijn blog zeker in de gaten (ik wilde graag een collage toevoegen met mijn favorieten, alleen kon ik de foto’s van de website niet bewerken; de collage komt komende week online met deze winactie).

Glashangers.nl kun je volgen op Twitter & Facebook.

Dat waren alle te gekke winacties die online zullen komen!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en hebben jullie er ook zoveel zin in. Vrijdag 3 mei is dus mijn Fleur’s Beautytips Event… over 4 nachtjes alweer. Vind het best spannend en heb er onwijs veel zin in. Ik heb nog geen last van stress, maar het begint wel al een beetje te kriebelen in mijn buik. Gezonde zenuwen denk ik. De eerste keer dat ik een Event organiseer voor mezelf, dat is toch heel anders als wanneer je het doet in opdracht voor een werkgever. Het Event van vrijdag is lekker informeel (casual chique like my favorite fashion style haha) en behoorlijk knus. Geen rijen of dat soort druktes. De ruimte kan maximaal 350 man aan, maar ik hanteer wel een gastenlijst voor deze avond waar maximaal 250 man op komen te staan. Wil jij graag komen, maar heb je nog geen mailtje gestuurd? Kijk dan nog even snel naar de blogpost met de aankondiging van het Fleur’s Beautytips Event om je op te geven. Ik zou het ontzettend leuk vinden om lezers te ontmoeten. Ik ben erg blij met de aanmeldingen die binnen komen, zo komen er lezeressen, testpanelleden en medebloggers.

Dinsdag zal laat ik jullie weten wat er in de goodiebags zo allemaal zit die ik verloot op het Event. Vijf goodiebags ben ik sinds vorige week lekker aan het aanvullen met leuke & mooie goodies. Samples, cadeaubonnen en enkele fullsize producten… Dit vind ik ook wel spannend haha. Ik vind het echt super leuk om cadeautjes te geven. Het liefst had ik zo’n 100 stuks willen weggegeven, maar dat leek me niet haalbaar. Ik heb in de goodiebags zelf nog wat toppers toegevoegd, favoriete cosmetica musthaves. Zo zijn de goodiebags meer persoonlijk, met een touch of Fleurs =)

Ben jij benieuwd naar de inhoud van de goodiebags?
Naar welke winactie kijk jij het meeste uit?

Kom jij naar mijn Event? Mocht je nog niet gemaild hebben, stuur er dan snel eentje vóór dinsdag 30 april 20.00. Dan heb ik nog de tijd om je op de gastenlijst te zetten en jou te mailen met de details over het feest. Iemand meenemen mag natuurlijk, laat het me wel weten in de mail die je mij stuurt. Maandag of dinsdag ga ik naar de locatie om de laatste dingen door te spreken met de bedrijfsleider van de locatie. Wat het welkomst drankje gaat worden (wel of juist geen alcohol), hoe we de ruimte precies gaan indelen, welke muziek er gedraaid wordt… etc. Natuurlijk ga ik nog even shoppen voor de aankleding. En ga ik zoeken in mijn kast welke jurk ik aantrek en pumps inlopen. Ik draag bijna nooit hoge hakken, meestal zijn mijn hakken niet hoger dan 6cm. Daarom moet ik altijd even mijn 10cm hakken pumps even inlopen! Zoals je merkt, krijg ik steeds meer zin in het Event. Wie weet tot vrijdag! xoxo Fleur

PS vergeet niet platte schoenen als ballarina’s mee te nemen in je handtas, we gaan namelijk vanaf 23.00 sowieso lekker dansen!

%d bloggers liken dit: