WIN WIN WIN

Vorige week kwam de eerste winactie online ivm de lancering van mijn nieuwe site & het feit dat mijn blog precies 3 jaar bestaat. Verschillende mooie prijzen mag ik weggeven in deze weken! Hoe cool is dat =) Wil je het hele overzicht zien zodat je weet welke winacties er al online staan en welke er nog aankomen? Kijk dan even terug in het aankondigingsbericht.

Vandaag is het dan zover: winactie #2 gaat van start! Namens de Belissima webshop mag ik een beauty pakket van het luxe cosmetica merk Clarins weggeven! Geloof me als ik zeg dat het echt een prachtig pakket is! Lees snel verder zodat jij kunt deelnemen aan deze te gekke winactie…

De Nederlande webshop Belissima is het officiële verkooppunt van Clarins online. Van eigenaresse Kyra mag ik dit mooie Clarins pakket beschikbaar stellen voor mijn lezers! Clarins is een cosmetica merk dat haar roots heeft in, wat de naam al doet vermoeden, Frankrijk. Het merk is met veel liefde tot stand gekomen; uit liefde en respect van Jacques Courtin-Clarins voor de schoonheid van de vrouw. Jacques studeerde medicijnen en tijdens zijn studie werd zijn roeping bevestigd: schoonheid is voor een vrouw net zo belangrijk als de gezondheid. Hij opende zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs in 1954 (I Love Paris!). Zijn twee zonen stak hij aan met zijn passie en zij hebben zijn missie voortgezet. Wil je meer lezen over het ontstaan van het merk Clarins, lees dan de rest van het verhaal op de site van Kyra.

En dan nu het kwijl moment… TROMGEROFFEL ….

Belissima winactie

Wil jij kans maken op dit mooie pakket?
Doe dan snel mee en laat een reactie achter!

 

Inhoud van het Clarins pakket:

  • Dagcrème: ‘Eclat du Jour’. Een hydraterende dagverzorging.
  • Een mooie Clarins mascara in de kleur zwart.
  • Zonbescherming: ‘Sun Care Cream’ SPF 10 voor het gezicht.

Voorwaarden voor een geldige deelname:

  • Je geeft je op vóór maandag 27 mei 23:59 met een geldig emailadres en woont in Nederland of België.
  • Je volgt mijn blog via minimaal 1 social media kanaal* en liked/repost/deelt/RT’t het bericht van deze winactie (zonder een vorm van delen/liken telt je deelname dus niet). Vergeet mij niet te vertellen via kanaal je volgt en wat je profielnaam daar is (anders valt het onmogelijk voor mij na te gaan).
Twitter / Bloglovin’ / Facebook / Instagram / Youtube

Twitter: “RT & Follow @fleursbeautytip en @Clarins_Actie voor een prachtig Clarins pakket! Geef je op via de link: http://t.co/FVWgjqSAKT”

  • En als laatste volg je de Clarins webshop Belissima ook via minimaal 1 social media kanaal.
Twitter / Facebook

Zeker niet verplicht, maar je kunt ook dit keer éxtra win kansen verdienen!

Voor ieder extra kanaal waarin jij ons volgt, verdien je een extra win kans. Dit betekent dat je maar liefst 5 extra win kansen kunt krijgen. Bovenstaande voorwaarden klinken misschien ingewikkeld, maar als je social media een beetje gewend bent, dan komt dat vast goed. Belangrijk is gewoon dat je niet vergeet de actie te delen op de social media en te liken. Op Facebook moet je de openbaar functie aanvinken wanneer je de winactie deelt, anders werkt het niet zoals bedoeld is. Je extra win kans telt alleen als je naast het volgen ook liked/deelt etc. So share the Love <3 Op deze manier kan ik de fanatieke volgers (en lezers) belonen!

Op dinsdag 28 mei zal ik alle deelnemers toevoegen aan een fruitmachine. Deze kiest random een van de deelnemers. Voor iedere extra win kans, voeg ik jouw naam dus 1x extra toe. Ik maak zoals altijd een printscreen van de uitslag en deze voeg ik naderhand toe aan dit bericht dmv een edit. Ik zal niet op social media bekent maken wie de winnaar is. Ik mail de winnaar via het opgegeven mailadres. Check daarom je mailbox goed op de 28ste. Wanneer de winnaar niet reageert binnen 4 dagen, ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.

Ik wens iedereen heel veel succes!

xoxo Fleur

LET OP! Er is iets ‘mis’ met de instelling van mijn reactie systeem (moderatie). Dit betekent dat ik iedere reactie met de hand moet goedkeuren momenteel. Ik krijg deze strenge spam controle niet opgelost voorlopig. Vandaag (di 14 mei) ben ik een dagje over de grens waardoor ik geen toegang heb tot internet. Wees er op gerust dat jouw reactie zo tegen 22:00 (wanneer ik weer in NL ben) verschijnt, nadat ik alle reacties handmatig kan toelaten. Erg onhandig, maar helaas kan het even niet anders. Hopelijk begrijpen jullie nu waardoor je reactie niet direct zichtbaar is hier onder dit bericht, maar het komt dus goed. Trust me =D

Hele fijne dag allemaal!

* Mocht je nou geen één social media hebben (ja dat komt voor, ik ken mensen die dit niet hebben), laat me dat dan weten. Je mag dan ook meedoen op voorwaarde dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief van mijn blog. Was je hier al op geabonneerd, dan moet je dit even opnieuw doen. Ik zal heel snel deze functie toevoegen in de rechter menubalk en deze post updaten zodra deze plugin/widget werkt. Nog niet alles werkt op mijn site zoals het zou moeten. Alle technische snufjes die ik had op mijn vorige blog (die je nu wellicht mist), komen ook hier weer in beeld. Zoals door kunnen klikken naar een volgende of vorige blogpost, de nieuwsbrief, de ’top post & pagina’ feature en meer… Achter de schermen werk ik iedere dag aan mijn site. Wees er dus gerust op dat dit alles goed zal komen 😉

EDIT: de winnares is geworden…. Helen!

Winnares Lancerings winactie #2 Clarins pakket