WIN WIN WIN

Hoera! Nog een mooi beauty pakket om te winnen en dat om te vieren dat mijn blog alweer 8 jaar bestaat. Deze keer bevat het beauty pakket mooie make-up producten. Ik laat je zien wat er allemaal in zit! En mocht je het gemist hebben, tot en met volgende week zondag kun je nog kans maken om beauty pakket 2 te winnen met zomerse haarproducten…

Dit is alweer de laatste winactie ivm mijn 8 jarige blogbestaan. Ik heb geprobeerd iets moois samen te stellen waar de meeste beautyliefhebbers wel warm voor lopen. Het is van alles wat:

  1. Van Rituals de limited edition Miracle eye and cheek glow (ik heb ‘m zelf ook en vind ‘m super fijn als highlighter op mijn jukbeenderen).
  2. Van Pupa een roze blush met een heel uniek systeem.
  3. Van Yves Rocher een fijne matte lipgloss in een paars/roze kleur.
  4. Van Catrice een zwarte mascara die volume geeft.

Alles bij elkaar heeft dit pakket een waarde van ruim €40. Ik ga je nu vertellen hoe je kans kunt maken om dit te winnen:

  • Je bent woonachtig in Nederland.
  • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je mee doet en vul hierbij een geldig emaildres in het daarvoor bestemde vakje. Reageer voor zondag 26 augustus 23:59 en vertel mij wat jouw meest favoriete make-up product ever is(geweest).
  • Niet verplicht maar wel leuk als je de moeite wilt doen: volg mij op social media (rechts in het menu zie je de links en anders vind je me als ‘fleursbeautytip(s)’ bij facebook, twitter, instagram en bloglovin’). Like en deel de winactie daar eventjes 🙂

De winnaar kies ik dmv een online fruitmachine, iedereen maakt dus evenveel kans. Bij sluiting van de winactie, mail ik de winnaar persoonlijk.

Nu zit ik na te denken wat mijn ultieme make-up product ever is…. dat is best lastig om er dan eentje uit te kiezen. Mijn beste mascara ever is die van Sephora en dan specifiek de lash in het bruin. Deze geeft echt veel lengte maar ook voldoende volume, heel mooi op te bouwen ook als je meer wilt. Helaas niet meer te koop in Nederland. Gelukkig gaat mijn bestie Solange binnenkort naar Parijs en haalt zij daar voor mij een paar stuks bij de Sephora (super lief!). Nog een echte absolute topper is de concealer van Lancôme, en dan specifiek de long-lasting softening spf30. Echt super is deze, trekt niet in lijntjes en blijft serieus de hele dag mooi zitten en heeft high dekking!

Ik ben benieuwd naar jullie toppers! Als je mee doet aan de winactie: succes! Tot snel weer, xoxo Fleur