GLOSSYBOX MEI 2012

Op 26 mei werden de meeste glossyboxen van mei bezorgd, de mijne ook. Echter is de bezorger bij Selektvracht voor de tweede maal vergeten een briefje bij mij in de brievenbus te doen om mij te laten weten waar hij het heeft afgegeven. Vandaar dat dit bericht wat laat online komt. Ik heb de glossybox sinds januari en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben.

Er zitten af en toe wel wat producten in waar ik niets mee heb, zoals nepwimpers of haarproducten waar ik niets mee kan zoals shampoo (ik kan weinig shampoo’s verdragen). Maar de inhoud is iedere maand ruim meer waard dan wat het kost, €12,50 per maand incl. verzendkosten.

Wat zat er allemaal in de box van de maand mei?

De box wordt geleverd in een leuke verpakking met een veilige strip erin verwerkt.

Ik vind de dozen zo mooi! Het is echt een cadeautje zo met dat strikje =) Cute!

Elke maand heeft een thema en de box van mei heeft het thema ‘Affordable Favorites’, leuk gekozen.

Ik heb al het witte Jumbo potlood van NYX, erg jammer dat ik deze kleur dus heb gekregen in de box. Helaas pindakaas.

Jammer voor mij, ik hou echt niet van kokos. Niet van de smaak en ook zeker niet van de geur. Hier kan ik vast een vriendin blij mee maken.

Deze lijken me erg prettig. Op dit moment gebruik ik de reinigingsmelk van Dr van der Hoog en die is erg fijn om te gebruiken. Dat verwacht ik van deze doekjes ook.

Meestal is de kleur medium precies goed voor mijn huid. Echter is deze wel iets donkerder dan ik had verwacht. Het kan echt nét. Ik zal deze snel gaan testen zodat ik er een review over kan gaan schrijven.

Ik heb veel gespleten punten omdat ik al veels te lang niet bij de kapper ben geweest. Dit serum zou dus goed kunnen helpen tegen mijn droge punten.

Ik hou van dit soort borsteltjes. Ik gebruik al jaren de Sexy Curves mascara van Rimmel Londen en deze heeft ook dit soort plastic haren/borsteltje. Ben er erg benieuwd naar want ik heb al een aantal positieve berichten gelezen over de Max Factor Masterpiece. Voor mij is het wel een klein beetje jammer dat het zwart is, want ik gebruik liever donker bruin. Zwart vind ik bij mij een beetje hard staan. En met mijn hele donkere ogen staat donker bruin mooier. Zo’n kleintje vind ik altijd handig om mee te nemen in mijn tas (in min bag-in-a-bag).

Een erg goed gevulde box deze maand met veel fullsize producten. Voor mij zijn niet álle producten even fijn misschien, maar ik vind dat de box deze maand erg geslaagd is. De inhoud is weer ruim meer waard dan wat je er voor betaald (€ 12,50 incl. verzendkosten). Niet iedereen krijgt hetzelfde, sommige producten zullen verschillend zijn. Dit heeft denk ik te maken met wat ze geleverd krijgen van de leveranciers. Het staat volgens mij los van je beautyprofiel dat je aanmaakt wanneer je abonnee wordt.

Je kunt een abonnement nemen op de Glossybox via hun site. Je kunt dit abonnement maandelijks opzeggen. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgehaald. Ook kun je het cadeau geven. Glossybox kun je volgen op facebook waar ze regelmatig een leuke actie hebben.

Hebben jullie een abonnement op een box?

Zo ja, welke en ben je daar tevreden over?

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: