SPICE UP YOUR LIFE

Vrouwen houden van tassen en dat geld ook voor mij. In het bijzonder houd ik van mooie stijlvolle leren tassen. Wanneer ik naar een feest ga, kies ik altijd heel bewust een tas die er goed bij past. Accessoires zorgen ervoor dat je outfit compleet is. Sieraden zijn dan ook belangrijk. Ik vertel je er meer over in dit artikel en laat je zien welke items ik mooi vind…

Mijn regels over wat het beste werkt bij het combineren van outfits en accessoires ga ik je nu verklappen.

Bij een outfit met allemaal basic items, kies ik voor wat meer opvallende accessoire van Atelier GS. Die mogen dan juist lekker opvallen gezien de kleding heel rustig oogt. Het geeft je outfit een oppepper als het ware en zorgt voor een beetje spice. Hieronder kun je zien wat ik bedoel:

Basic collage

Bronnen:
Tas links: beige lerenlook tas €23
Tas rechts: Cognac leren tas €78
Jurk: Zara €39,95

Basic collage 2

Bronnen:
Tas Petrol: €55,-
Jurk: H&M €9,99

Het accent ligt bij bovenstaande collages op de accessoires en niet op de kleding. De tassen hebben opvallende gespen waardoor ze wat meer opvallen. Zie je wat ik bedoel met basic combineren met een drukker item? De petrol tas zou ik alleen wel combineren met andere sandalen dan het model aan heeft, bijvoorbeeld witte gympjes of sandalen.

Wanneer je kiest voor kleding met prints, dan doe je er goed aan om juist wat meer basic accessoires daarmee te combineren. Drukke kleding versus rustige sieraden, tas en schoenen. De aandacht gaat vooral naar je kleding vanwege de prints of tekst en de rustige accessoires zorgen ervoor dat je totale look in balans blijft. Als je kiest voor de combinatie druk met druk, wordt het een beetje een kermis attractie. De mensen om je heen weten niet meer waar ze naar moeten kijken omdat het een drukke bedoeling is.

Kies dus van te voren goed uit waar je wilt dat de aandacht naar toe gaat. Dat is wat ik je wil adviseren. Hieronder laat ik zien wat leuke combinaties zijn wanneer je kleding juist wat drukker is:

Print collage 1

Bronnen:
Jurk zwart/wit print: H&M €24,99
Tas Chanel style: €39,90

Print collage 2

Bronnen:
Roze Clutch: €98
Jurk bloemen print: H&M €39,99

Op de twee bovenstaande collages is duidelijk te zien dat het accent ligt op de jurk. De tassen zijn rustig en stelen niet de aandacht van de prints op de jurken.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Hopelijk heb je iets aan mijn tips! Weet jij er nog meer? Deel ze dan vooral met ons door een reactie achter te laten. Tot snel weer, xoxo Fleur

‘Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Ateliergs.nl.’