Laat de Leeuw niet in zijn hempie staan!

Afgelopen zaterdag was ik in het PSV stadion voor het concert van Guus Meeuwis. Super leuk (komt nog een verslag van)! Daarvoor hebben we de wedstrijd in het stadion aanschouwd met een teleurstellende uitkomst. Helaas, van de Denen hebben we verloren. Oh ik hoop toch zo dat we morgen winnen van Duitsland. Jij ook?

Wat droeg jij afgelopen zaterdag? Ik hoop toch wel iets met oranje of rood wit blauw =) Als je nog opzoek bent naar iets leuks, dan help ik je wel even een handje. Kijk verder voor allemaal leuke kleding geschikt voor nu tijdens het EK, voor tijdens de Olympische Spelen, de aankomende Koninginnenachten + dagen en voor over 2 jaar met het WK.

De Modemeisjes hebben een Oranje EK jurkje uitgebracht. Online helaas al uitverkocht, maar misschien in een van de Lakeside winkels nog wel verkrijgbaar. Ik heb er eentje gekregen op het Dotts Beauty & Wellness Experience. Ze kosten € 59,95, vorige week waren ze te koop met een actiekorting en afgeprijsd naar € 25,- (tja daar heb je nu natuurlijk niets meer aan). Afgelopen zaterdag droeg ik het jurkje en ik was blij dat ik een maatje M paste en dat het ook nog goed stond (wel met legging en jasje aan hoor).

Dan hebben we natuurlijk het Bavaria jurkje. Twee jaar geleden door Supertrash uitgebracht ism met Bavaria maar dit jaar door de zusjes Spijkers & Spijkers. Deze heb ik ook in mijn bezit (met een kratje Bavaria die koud staat voor morgen). Bij de Albert Heijn te koop icm met een doosje bier of anders op de site van Bavaria, kost € 9,95. Ik vind ‘m minder geslaagd dan het jurkje van 2 jaar terug tijdens het WK. Het staat niet zo heel flatteus door de wijde stof bij de heupen.

 

Super Trash heeft van de Thousandways dress een speciale EK-editie uitgebracht, een echt hit! Deze hoop ik deze week binnen te krijgen. Ik heb het jurkje icm met een Grazia abonnement gekocht. Je kunt het jurkje online kopen en eventueel nog bij de Albert Heijn vinden voor € 9,99. Links onderin op deze pagina kun je de video bekijken op welke manieren je het jurkje kunt dragen.

 

Verder heb ik nog wat gezocht naar andere kleding waar je misschien niet half vrouwelijk Nederland in zult vinden (hoewel ik nog niemand heb gezien met het EK jurkje van de Modemeisjes), kijk maar mee:

Dit jurkje van Lily’s Closet vind je hier online en kost €79,-

Deze jurk is ook van Lily’s Closet en vind je hier op de site van XO Fashion. Het jurkje kost € 45,- en is erg mooi om ook te dragen voor een feestje buiten het EK, WK ed. om. Het is niet knallend oranje maar een beetje meer koraal.

Deze jurkjes kun je kopen bij XO Fashion.nl en kosten € 19,94 per stuk, je vindt ze hier.

Nog wat leuke accessoires:

Op de site van Supertrash te koop voor € 14,90

Wil je het wat goedkoper houden, dan kun je goed slagen bij de Etos (prijzen zie je wanneer je op de afbeelding staat met de muis):
 

Wat trek jij morgen aan?

Hier trouwens nog een handig overzicht van het speelschema. Gaan jullie net zo hard duimen als ik morgen? Maak er in ieder geval een leuke avond van en wat er ook gebeurd, blijven lachen =)

xoxo Fleur

%d bloggers liken dit: