PRETTY WOMAN

Vrijdag was het een stralende dag, maar liefst 30 graden! Is de zomer dan echt begonnen? Mijn favoriete seizoen! Ik draag het liefst elke dag een jurkje met lekker warm weer, sandaaltjes erbij en hoppa, kom maar op met de terrasjes :). In zulke kleding voel ik me echt vrouwelijker. Vandaag laat ik je zien welke jurkjes van Esprit mijn portemonnee doen jeuken…

Twee weken geleden schreef ik over mijn wishlist: summer vibes! Met allerlei luchtige kleding die niet zouden misstaan in mijn kledingkast. Hoewel ik al heel veel jurken heb en echt niets tekort kom… blijf ik toch snakken naar nieuwe items. Vrolijke jurken, maar ook chique of juist strandjurkjes, please let me dream. Hoe kan het toch dat wij vrouwen steeds zoveel van hetzelfde aanschaffen. Dat heb ik met make-up (lipgloss vooral) en dus ook met jurken.

Draag ik in de winter en herfst vooral jeans, zodra het weer het toelaat komen mijn korte broeken, rokken en jurken tevoorschijn. Mijn benen zijn nu nog spierwit, maar de enige manier om ze bruin te krijgen is… jawel hupsakee, met de blote benen naar buiten anders wordt het nooit wat. Meer dan 20 jurken siert mijn garderobe (ik durf ze niet te tellen zoveel zijn het er). Toch blijf ik zoeken naar nieuwe. Laatst was ik bij de Esprit winkel en ik zag veel leuks hangen. Ik heb een selectie gevonden waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Kijken jullie mee?

Esprit zomer jurken collage

1. €59,99  / 2. €89,99  / 3. €79,99  / 4. € 49,99 / 5. € 59,99/  6. €79,99 / 7. €69,99

Het viel me op dat de jumpsuit helemaal hot en happening is nu. Dus daar heb ik ook naar gezocht. Ik vind het heel erg moeilijk om een fijne jumpsuit te vinden. Al verschillende soorten heb ik gepast in de winkel, maar telkens is ‘ie het net niet. Dat heeft vooral te maken met mijn figuur. Ik ben niet dik, maar heb wel heupen en billen. Dat maakt het iets lastiger om de juiste pasvorm te vinden. Een jumpsuit moet lekker zitten en afslanken is mijn mening. Deze selectie voldoet denk ik wel aan mijn eisen:

Esprit jumpsuits collage

1. €89,99 / 2. €79,99 / 3. €49,99 / 4. €59,99 / 5. €59,99 /69,99 6. € / 7. €79,99

Wat draag jij het liefst met warm weer?

Hele fijne dag en tot snel weer, xoxo Fleur

tekst blogpost

%d bloggers liken dit: