Vrijdag liet ik jullie een selectie zien uit de SALE van de V&D. Vandaag allemaal SALE items van de H&M. Momenteel hebben zij SALE met wel kortingen tot 70% op mijn favoriete kleding: JURKEN! Ga snel naar de online shop of naar de winkel om leuke kleding met flinke korting te scoren! Naast jurken hebben ze nog veel meer!

Welke kleding ik leuk genoeg vind om met jullie te delen, dat zie je zodra je op ‘Lees verder’ klikt =) Veel shopplezier meiden!

Hier en daar heb ik een opmerking of aanvulling geschreven over de kleding onder de foto’s, dit heb ik gedaan om mijn tips over figuur en bijpassende kleding met jullie te delen (mijn site heet ook niet voor niets Fleursbeautytips haha). Het ene kledingstuk is nu eenmaal meer geschikt voor een kleine kleding maat en wanneer je een voller figuur hebt (bijv. 38/40) moet je rekening houden met lijnen, patronen en vooral taille en te strakke kleding vermijden. Zorg vooral dat je altijd kleding koopt dat past, koop geen te strakke kleding. Ben je iets te zwaar en wil je graag afvallen, wacht dan met nieuwe kleding kopen. Je voelt je toch alleen maar ongelukkig wanneer je een te strak kledingstuk hebt gekocht en daar niet in past. En ben je tevreden met je gewicht, koop kleding dat lekker zit en mooi past. Je ziet het meteen wanneer iemand een kledingmaat te klein aan heeft getrokken. Dat staat helaas niet charmant en mij geeft het altijd het idee dat je je daadwerkelijke kledingmaat niet wilt accepteren. Kijk kritisch in de spiegel van de paskamer en bij twijfel: nooit doen! Je kan altijd de dag erna nog terug komen als je er eerst nog over wilt nadenken. Grote kans dat je het niet de moeite waard vindt, niet terug komt, wat dus betekent dat het een miskoop zou zijn geweest als je het wel had gekocht.

Onthoud dus goed mijn beste tip voor bij het shoppen:

BIJ TWIJFEL, NIET DOEN!

Allereerst de jurken die ik erg leuk vind voor mezelf of iemand anders:

 
De lijn van de bloemenjurk is niet voor iedereen geschikt vanwege de hoge tailleband. De rechter jurk heeft een mooie taille op een plek waar de meeste vrouwen hun smalste punt hebben en is daarom voor meerdere figuren geschikt.

 


Deze jurk heb ik afgelopen winter gekocht en tot nu toe één keer gedragen (hij zit nu helaas te strak, ik moet minimaal 5kg afvallen =P dus over 1,5 maand weer).De jurk is ideaal voor feestjes en borrels of een avondje uit met vrienlief. Mooie pumps eronder, een klein handtasje en een bolero of vestje mee en klaar!

Deze jurk met deze lijn is trouwens ideaal voor het zandloper figuur (wat ik heb). Wat inhoud: brede schouders en heupen en een smalle taille.

Rokken:
 
De rokken zijn ook prima te dragen met een legging eronder. Dat doe ik altijd wanneer ik naar mijn werk ga omdat ik de rok te kort vind om mee voor de klas te staan.

Jeans:

 
De witte jeans is een skinny, waardoor je rekening moet houden met omvang van de benen. Heb je stevige benen (gespierd of vol) dan kun je de skinny beter overslaan. Neem dan een model dat meer rechte pijpen heeft, dat slankt af. Ik koop nooit skinny, want ik kan dat niet hebben. Skinny jeans zorgen ervoor dat ik met mijn gespierde bovenbenen er dikker ga uitzien dan ik daadwerkelijk ben, het flatteert mij dus niet.

Top, blouses en een jack:
  

 
Deze twee tops kun je nonchalant laten hangen over één schouder, dus als een offshoulder top dragen. Staat lekker zomers en draagt lekker luchtig.

En dan natuurlijk nog bikini’s. Ik hou heel erg van de bandeau bikini omdat je dan geen witte bandjes ziet nadat je hebt liggen zonnen. Die witte strepen vind ik nooit zo mooi, vooral niet wanneer je een strapless jurkje wilt dragen =)

 

Mijn bestelling

Ik heb gisteren een bestelling gedaan en dit is wat ik binnenkort verwacht (vorige keer moest ik wel ruim een maand wachten op mijn bestelling, dit keer hopelijk niet):

 

Deze drie kledingstukken wilde ik ook nog bestellen, maar helaas waren ze ineens uitverkocht of niet op voorraad op het moment van betalen. Dat is een nadeel van H&M bestellen online, want het komt vaker voor dat wanneer je iets in je shoppingbag doet, op het moment van afrekenen is het inmiddels door een ander gekocht. Dat is dus nog een nadeel van online shoppen helaas. Hopelijk is het morgen weer voorradig, want deze drie items wil ik echt graag kopen. Echte basic items waar je eindeloos mee kunt combineren. Met shorts, jeans, riempjes, jurkjes etc. Daarom hou ik zo van H&M shoppen, betaalbaar en veel keuze en ze hebben naast basics ook hippe kleding. Echt ‘my cup of tea’ 🙂

EDIT: Vandaag (dinsdag 19juli) heb ik het weer geprobeerd! En het was gewoon een foutje op de nieuwe site van H&M, want ik kon nu wel deze drie items bestellen =D HAPPY! Kan niet wachten tot het binnen is gewoon. Het zijn zulke heerlijke kledingstukken waar ik echt eindeloos mee kan combineren.

Heb jij ook online bestellingen gedaan door het slechte weer?

Kon je de verleiding net als ik niet weerstaan?

Wat heb jij gekocht? Heb je je ingehouden of moet je nu echt op de centen letten tot je nieuwe salaris (of stufi) binnen is? Leuk als je het mij laat weten in de comments door je reactie achter te laten onder dit bericht! xoxo Fleur

Bron afbeeldingen: http://www.hm.com/nl/