Ritual of Tsuru


Yeah, een nieuwe winactie vandaag! Na een poosje hier stil te zijn geweest op de blog, komen er weer nieuwe blogposts aan. Achter de schermen gebeurde er wel van alles en nu zal ik weer online hier reviews en meer gaan plaatsen… En het leek me leuk om te starten met een giveaway! Benieuwd naar wat ik allemaal weggeef en het verhaal achter het ritueel Tsuru? Lees dan vooral verder…

Rituals komt ieder half jaar met een mooie nieuwe limited edition. Een voor de winter en een voor de zomer. Deze winter bracht Rituals het ritueel Tsuru uit:

The Ritual of Tsuru is geïnspireerd door de Japanse legende van de gracieuze kraanvogel. De collectie verrijkt je leven door alledaagse routines te transformeren tot momenten van puur geluk en vrede. Omarm de Tsuru, een vogel die symbool staat voor vrede en voorspoed, en laat het een wens zijn voor een goede gezondheid en meer levensgeluk.’

Wanneer je dit ritueel cadeau geeft, wens je iemand dus geluk en een lang en gezond leven toe. Mooie boodschap niet waar?

De hoofdingrediënten zijn dennen en goud. Een zachte geur die je kunt versterken door te werken met laagjes: je wast je eerst met de douchefoam, daarna scrub je lichaam (2x per week) en na het douchen smeer je je in met de bodycream. Je hebt dan echt een ritueel beleefd…

Ontdek een collectie met fijne deeltjes van goud, dat al eeuwenlang als ingrediënt wordt gebruikt in skincare en cosmetica, en met verkwikkende zwarte den, vol met vitamines om helemaal van te ontspannen. Den staat er in veel culturen om bekend je stemming flink te boosten en je geest op te frissen. Al sinds de oudheid wordt goud gebruikt in cosmetica en gezichtsverzorgingsproducten. Het staat erom bekend de schoonheid te bevorderen en de huid een prachtige glow te geven.”

Wat kun je nu winnen?
– een showerfoam (200ml)
– de bodyscrub (200ml)
– en een bodycream (220ml)

Wanneer je de foam gebruikt, zie je het goud! Er zitten echte deeltjes goud in de producten. De showerfoam komt er eerst uit als een geelgouden gel en in aanraking met vocht, gaat het overdadig schuimen. De scrub is creamy en bevat grote scrubdeeltjes en goud wat je huid exfolieert, voedt en hydrateert. De rijke bodycream geeft een natuurlijk glans (géén glitter, meer een glow krijg je) en een diepe hydratatie aan de huid.

Wil je de hele collectie van Tsuru bekijken? Kijk dan eens op de site van Rituals: Tsuru collectie. Bij ieder product kun je de ingrediëntenlijst openen en bekijken.


Hoe doe je mee?
– je woont in NL
– je laat in een reactie weten dat je meedoet en vertel ook waarom je deze set wilt winnen
– doe dit vóór zaterdag 29 februari 23:59

Optioneel: Voor een extra winkans like en deel je deze winactie op Facebook en/of Instagram (insta storie bij Instagram, door op het vliegtuigje onder de foto te klikken) en/of Twitter (retweet). Verwijzing naar mijn social media staan in de rechter menubalk én (voor mobiele weergave) onderaan dit bericht.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht via de mail na sluiting van de winactie. Ik publiceer hier zelf niets over wegens de privacy wet.

Heel veel succes! En tot snel weer, xoxo Fleur

Volg je mij al op social media? ~~> Instagram / Twitter / Facebook / Pinterest / Bloglovin’

De producten uit deze blogpost heb ik gekregen.